2777
2789
عنوان

همه چیز راجع به بارداری، کیت تخمک گذاری، دختر دار شدن و پسر دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1839331 بازدید | 136169 پست
😔😔😔هی هیچکس جواب منو نمیده. 

رستا جون من ماههای قبل بعد اقدام همش احساس میکردم خوابم میاد و هوس ترشیجات میکردم و ترشحااااات که نگم برات زیااااااااد بود خیلی🤭 ولی باردار نبودم!

این ماه بعد اقدام تا دوسه روز لرز داشتم و ترشح اصلا نداشتم ، سینه هام احساس میکردم  یکی فشار میده ول میکنه. لحظه ای بود دردش . واین ماه بی بی مثبت شد!

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رستا جون من ماههای قبل بعد اقدام همش احساس میکردم خوابم میاد و هوس ترشیجات میکردم و ترشحااااات که نگ ...

چه جالب ممنون عزیزم که جواب دادی دیگه توکل برخدا ببینم چی میشه خودمم نمیدونم چرا حس میکنم باردار نیستم. 

مامان روشا شاید من وقتی میگم شوهرم اینجوره این به ذهنتدبیاد که من بهداشتو رعایت نمیکنم ولی خداشاهده ...

نهههه عزیزم، من اصلا همچین حسی نداشتم!!!! من از رو یه حس دیگه ی خودم اینو گفتم راستش. ببین من خودم وقتی قبل از رابطه همسرم دسشویی میره حس بهتری دارم، شاید درست نباشه ولی این حسو دارم که همین الان همه چی شسته شده و تمیزه،حتی دستاش. همیشه قبلش به همسرم میگم دسشویی نمیری؟؟؟ برو که راحت تر باشی 😜 در واقع این نقطه ضعف خودمه.‌ ناخوداگاه اینجوری حس تمیزی دارم بهش. فقط بخاطر این گفتم. 😉

من سپردم به خدا،هرچه خودش میخواهد... 💚
چه جالب ممنون عزیزم که جواب دادی دیگه توکل برخدا ببینم چی میشه خودمم نمیدونم چرا حس میکنم باردار نیس ...

عجله نکن انشالله خیره💋

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰

خانومای زیبا ، بنظرتون تو این اوضاع کرونا اقدام بکنیم ریسک نیست، ؟ چرا من اینقد نگرانم 

🙁

دختر زیبای من، گل قشنگم؛ تا ابد دوستت دارم ،سپردمت دست خدا،،،،قول میدم زود بیام پیشت ،، نمیخاستم از تو جدا شم ، تو گلی توی گلخونه بودی،، گلی دیدی  که آخرش اما توی دنیام گمشده بودی، گلی تو بگو من نباشم کی کی میذاره تورو روی چشماش،، کی میریزه آب پای جونت،کی میذاره تورو جلو آفتاب، گلی میترسم که پژمرده شی بمیری و بری،، گلی اگه خاری بره باز تو تنت میمیرم منه کولی،، گلی بیا خاکت میشم ، ساکت میشم تا از پیشم نری ، دعا میکنم بارون بیاد رو سرت گلی .......
کرونا تمومی نداره فعلا شما اقدامتو بکن خانومی. 

جدا؟☹ فعلا که منتظرم فروردین شروع کنم در حال رژیم و برنامه ریزی هستم 

بچه زمستون میخام دنیا بیاد😄

دختر زیبای من، گل قشنگم؛ تا ابد دوستت دارم ،سپردمت دست خدا،،،،قول میدم زود بیام پیشت ،، نمیخاستم از تو جدا شم ، تو گلی توی گلخونه بودی،، گلی دیدی  که آخرش اما توی دنیام گمشده بودی، گلی تو بگو من نباشم کی کی میذاره تورو روی چشماش،، کی میریزه آب پای جونت،کی میذاره تورو جلو آفتاب، گلی میترسم که پژمرده شی بمیری و بری،، گلی اگه خاری بره باز تو تنت میمیرم منه کولی،، گلی بیا خاکت میشم ، ساکت میشم تا از پیشم نری ، دعا میکنم بارون بیاد رو سرت گلی .......
پس عزیزم شما تنها باید همسرتو درمان کنی،وگرنه مشکل از شما نیست.حرکات ایشون باعث خجالتی شدن شما تو را ...

آره بخاطر همینه چون من اینکارا رو که میکنه معذب میشم،شوهر منم اتفاقا استاد دانشگاهه و دفتر مهندسی هم داره و از لحاظ تحصیلات و موقعیت اجتماعی خوبه ولی خب مناسفانه تو رابطه اینجوره،تازه اوایل دست هم نمیزد فقط دخول انجام میداد خیلی واکنش نشون دادم تا الان دست میزنه ولی پاک میکنه،میدونم دست خودش نیست و زمان میبره تا درست بشه دیگه من باید صبوری کنم باهاش،ولی خیلی دارم روش کار میکنم امیدوارم جواب بده

من و خداوند هرروز فراموش میکنیم،او خطاهای من را و من لطف او را...                                                         خدایا منو ببخش اگه ناسپاسی کردم راضی ام به رضای تو🙏
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز