2777
2789
عنوان

همه چیز راجع به بارداری، کیت تخمک گذاری، دختر دار شدن و پسر دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1810944 بازدید | 136169 پست
سلام لوبیا جون من 12 پری ی بار اقدام داشتم سیکلم 25 روزه هست الان 6 روز دیکه مونده تا پریود .....سین ...

ممکنه باشه دختر میخواستی؟

روژان 💜  پژمان 💙  ماهان 🧡  آرمان 💚            دخترم ، نور زندگیم ، بمونی برام.             
ممکنه باشه دختر میخواستی؟

فرقی نداره سالم باشه

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لوبیا99# .لوبیاجون امروز روز 7 از پریودیمه. عزیزم منو یادته . لتروزول میخورم . باتوجه به خوردنش و اینکه میگن تخمکگذاری رو جلوتر میاره  دیشب همسرم تخلیه ی با جلوگیری داشته و از امشب یک شب درمیون میخوام اقدام کنم عزیزم اینم اولین کیت تخمکگذاری که امروز زدم عزیزم.

امیر علی شکمو بودن در دوران بارداری یکی از علائم پسر بودنه. انشالله به خواستت برسی برای ما هم دعا کن

عزیزم من خیلی میلی به غذا ندارم ولی گوشت را نمیدونم چرا اینقدر ویار میکنم 

فکر کنم چون برام بده ولع دارم 

ولی به هر جهت دعا کن پسر باشه وحدست درست باشه خواهر

منم دعاگوتم گلم.

من شهریور آزمایش دادم 5 بود گفت لب مرزه دارو نمیخواد باردار شدی آزمایش بده دوباره آزمایش دادم تو برگ ...

بالاست عزیز، باید حداکثر ۲ باشه یا ۲.۵ ک رنج نرمالشه

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه                                         خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏                                      قلبم مچاله میشود از اینکه نتوانم بزرگ شدنت را ببینم خدایا نگاهم فقط ب درگاه محبت توست نگاهت را از من دریغ نکن