2777
2789
عنوان

دوس پسر نداشتن و بی عرضگی

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوس پسر داشتن از نادونیه ما که چیزی جز افسردگی گیرمون نیومد خوب کاری میکنی عرضه رو تو داشتی که تحت تاثیر قرار نگرفتی هیچوقتم نگیر اخرش پشیمونیه

پتورو بکش روسرت و بخواب ارزش نداره🙃

عادی#  سازی#  نکنید#  

اقاا هستم عزیزم عزیزم نکن   یاگلم افتاااد؟(واسه خودتون گفتم تا نگید ا وا نمیدونستم اقاایید)خیال خنده های تو/شدآرزوی هرشبم/به چشم های تو قسم/که جان رسیده برلبم/خزان شدو نیامدی/عزیز لحظه های من/اگر ندیدمت تورا/تو گریه کن برای من/ ای عشق/ تمام حسرت هنوزم/دلیل آه سینه سوزم...

هیچ نیازی رو نباید سرکوب کرد ولی دوست پسرم نشانه عرضه داشتن نیست  عرضه یعنی مستقل بشی بری سرکار بتونی تنهایی کاراتو انجام بدی

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
بنظر من دوس پسر نداشتن نشانه هوش یه  دختره

ن 

ی دختره بود تو مدرسمون اینقد باهوش بود و عاقل

ولی هرهفتع با یکی بود

ما بد نبودیم بلد بودیم دنیا مارو نمیخورد ما ساده بودیم نبودیم کع روحمو نمیبرد ببرع بچرخونع بعد بیای بگی مرد!
چجوری با دوست پسر تقلب میکنن؟

منظورش اینه تا چندوقت پیش با دوست پسراشون بودن و دنبال خوشگذرونی الانم موقع امتحان درس نمیخونن تقلبی میکنن.من اینطور برداشت کردم حالا نمیدونم درسته یا نه

🌱
مااچ ب کلت

💖💖

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

اونایی که دوست پسر ندارن از بی عرضگیشون نیست از اینکه اعتقادی به دوست پسر ندارن و دوست ندارم

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
منظورش اینه تا چندوقت پیش با دوست پسراشون بودن و دنبال خوشگذرونی الانم موقع امتحان درس نمیخونن تقلبی ...

به عنوان ی دوست پسر میگم دوست پسر هیچی نداره و هیچی ازش در نمیاد.😂🚶

تمام.

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.