2777
2789

مبارکه ولی خطرناکه عزیزم 

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکع...با رعایت فاصله و ماسک..مانتو مجلسی بپوش به نظرم باکلاس تره

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

کت شلوار خوبه

تو صفحه سوم این تاپیک با اسکرین روش گذاشتن عکس لینکی هست  اگه به دردتون خورد واسه من یه صلوات بفرستین بلاخره منم خاله شدم🤩                                                                از محبت خارها شاخ میشوند😒اون قدیما بود گل میشدن😏.        مثل دریا باش آشغالارو پس بزن🌊.                                             حوصله بحث منطقیو داری ریپ بزن ولی اگه میخوای حرفتو به کرسی بنشونی من حوصلتو ندارم😒  
مبارکه ولی خطرناکه عزیزم 

تعداد کمه کمتر از ده نفر .دوستم ندارم برم ولی چون خودم دخترو پیدا کردم میگن باید حتما خودت باشی

🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد🌷
خوشبحالتون بخدا کرونا چیه اصلا فدای سرتون ک روزی ۴۰۰_۵۰۰نفر میمیرن

نه اونجور که فکر میکنید نیست هیج کس نیست فقط من و مادرسوهرم میریم هدیه هاشو میدیم میایم

🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد🌷
تعداد کمه کمتر از ده نفر .دوستم ندارم برم ولی چون خودم دخترو پیدا کردم میگن باید حتما خودت باشی

عروس و داماد و ۴نفر پدرومادرهاشون میشن۶نفر با شما۷نفر

بنظرت مهمه چی بپوشی

ی لحظه فکرکن اگر این روند ادامه دار بشه ی روزی یکی از خانواده خودت فوت بشه کی رو مقصر میدونی؟

خوبه پس، ماسک بزن و مانتو مجلسی با ماسک بهتره جلوه میده

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود.....