2777
2789
جدی؟  جمله تون با ما بندریا مشترکه

تو هم بندر عباسی؟

تیکر رسیدن به هدفمه...چیزی که سختره دوس داشتن خودمه تا نسبت به دوست داشتن یه نفر دیگه صادقانه بیاین چیزی رو که باید بپذیریم رو قبول کنیم معیارهایی که داری برای خودتم سختن حلقه ی ضخیم زندگیت هم یه بخشی از خودته و تو همونی هستی که باید باشی بیا خودمونو ببخشیم زندگی طولانی تر از اونیه که بخوایم به خودمون شانسی ندیم من توی این هزارتو به خودم اعتماد دارم تو به من نشون دادی که دلیلی دارم باید خودمو دوست داشته باشم نفس کشیدنم... راهی که میریم... دلیلهای من هستند دیروز من... امروز من... فردای من...من یاد میگیرم چطور خودمو دوس داشته باشم بدون جا انداختن یه قسمت بدون جا انداختن یه نقطه ی همه چیز خودم من به تایید یکی نیاز داشتم حتی الان که دارم خودمو پیدا میکنم ولی دیگه نمیخوام بمیرم من کسیم که ناراحت بودم من کسی که آسیب میدیدم منم زیبا میشم زیبایی وجود داره قلبم میگه زیبایی اونجاست توی مسیر دوست داشتن خودم اونچه که بیشتر از همه بهش احتیاج دارم مهم ترین کار من الان مسیریه که برای خودم میرم کاریه که برای خودم انجام میدم نگرشیه که برای منه اون خوشحالی ایه که برای منه تو به من نشون دادی که دلیلی دارم من باید خودمو دوست داشته باشم من باید خودمو دوست داشته باشم نفس کشیدنم...راهی که میریم...دلیلهای من هستن♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی؟  جمله تون با ما بندریا مشترکه

چه جالب نمیدونستم من😂😂

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
کاکو من شیرازیم تو کوجویی هستی؟

منم زیر سِیَت 😪

بالوی پل احسان میشینم 

وقتی میرم تو پربازدیدا یه دستم به تسبیحه یه دستم به گوشی 😑صلواتم ندم عذاب وجدان میگیریم حالا انگار مرگ و زندگی طرف بسته ب صلوات منه 😑😑 صلواتم بدم اینقدر تند میدم نرسیده به طرف بین راه محو میشه 😑😑 نکنین تورو ارواح جد مقدستون 😑😑 اومدیم دو کلوم غیبت کنیم نیومدیم مسجد که 😒😒😒😒😒😒😒
آره بابام واسه روستاهای اطراف میانه است ولی خودم شهریار تهران به دنیا اومدم شما الان میانه ای؟؟

اره عزیزم ما اصالتا میانه ایم

ولی خودمون ساکن کرجیم

سالی یکی دوبار میریم شهرستانمون

خدایا شکرت♥️♥️♥️
مهمون داریم تمرگیدن همیجا تکونم نمیخورن یی ذره 😂 ا صبی همیطو داشتم پا پتی ا اینجو میدویدم اونجو&nb ...

ووی اونا دیگه که کوبیدن پُشدن اومدن خونه ی شمو

لابد همونجام عین بختک اوفتیدن تکون نمیخورن ها؟ 

حالو وخت میمونی رفتنه؟ بووی! آدم تو کار بعضیا میمونه بُخدا

اگر یه دختر با مانتوی بلند که نوک دماغش سرخ شده و موهاش از زیر روسریش زده بیرون ولی با سرتقی با دوستاش بستنی میخوره و میخنده و بلند بلند حرف میزنه و سلفی میگیره دیدین بهش چشم غره نرین اون منم میترسم ازتون
دَم بِگَه  گُمکو دو ساعت دگَ شُو مِشو

بِل تَ خو شا بابا چَشِمِ مسوزَه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

چه بردیم چ باختیم چه کوردی چه ترکی چه لری چه لاری چه بلوچ چه گلیک  چه عرب چه فارسی 

شکفتیم شکافتسم  شتافتیم تا ساختیم 😂😂😂

اهنگ یاس#  

وقتی میرم تو پربازدیدا یه دستم به تسبیحه یه دستم به گوشی 😑صلواتم ندم عذاب وجدان میگیریم حالا انگار مرگ و زندگی طرف بسته ب صلوات منه 😑😑 صلواتم بدم اینقدر تند میدم نرسیده به طرف بین راه محو میشه 😑😑 نکنین تورو ارواح جد مقدستون 😑😑 اومدیم دو کلوم غیبت کنیم نیومدیم مسجد که 😒😒😒😒😒😒😒
ووی اونا دیگه که کوبیدن پُشدن اومدن خونه ی شمو لابد همونجام عین بختک اوفتیدن تکون نمیخورن ها؟  ...

چه بگم ددم؟ کاکامن 😂😂

همیجا افتیدن منم با مث چه هی برم بیام 

عینننن جونمم داره وِزه میده 

عههه ماهم فلکه گازو میشینیم 😂❤️

عزیزوم چه خبر ا قرنطینه سگی خسلی چی میکنی؟ شیگرت خوبه ؟ بچات چی میکنن؟ 

نمیشه پات از فدا در بِلی یه ور خو کرونو یه ورم ای سرمو