2777
2789
عزیزم بر عکس میگی دموی ها موهای درشت و زخیم دارن من خودم گیاهان دارویی رفتم شوهرمم پزشکه طب سنتی دور ...

سفیدی مو درمان نداره؟۲۹سالمه

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منظورش همینه ک شما میگین اشتباه گفت

اها متوجه شدم اشتباه زده البته بگم اکثریت هست ولی در مورد همه صدق نمیکنه من خودم دم هستم اتفاقا یه دموی پر خون کامل ولی موهام خوب نیست 

ازمایش بده اگه فقر ویتامین خانواده بی رو نداشته باشین ، راهی نداره .. در غیر این صورت با نصرف ویتامین بی خوب میشی

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم

چرا سفیدی مو یا زمینه ارثی داره یا استرس من خودم استرس رو داشتم تو یک ماه موهام شروع کرد به سفید شدن فک کنم تو سرم ۱۰۰ تا حداقل مو سفید یدفعه پیدا شد شروع کردم به تقویتش اول اینکه استرسم و کم کردم دم نکش گل گاو زبان بخور خیلی موثره بعدم با همین سبوس برنج تقویتش کردم حوصله داشته باشی با تخم مرغ و شیر و اب سیب زمینی که خیلی خوبه بزاری بمونه یه ساعت بعد بری حمام من چون واسم سخته و بدم میاد از بوش همین اب سبوس برنج و مخمر و خوردن زینک خیلی خیلی خوب شد موهام الان دیگه سفیدهام بیشتر  نشده

منم داغوووونم.میگن مزوتراپی خیلی خوبه.

اره خیلی شوهر منم میگه عالیه ولی حیف وقت نداره واسم بزنه دیگه با همین روش فعلا راضیم واقعا موهام جون گرفتن دلستر و قرص مخمر هم خیلی خوبه هم پوست هم مو همین ترکیت سبوس و مخمر رو من به پوستمم میزنم واقعا موثره به خصوص اونایی که جوش دارن پوست و تمیز میکته

علت ریزشت چیه؟ در حد منه؟ اره شنیدم خوبه منم.. ولی میگن باید ادامه بدی و ولش نکنی.. بعدش میریزه.. هر ...

مزو خیلی خوبه ببین تزریق زیر پوست سر هست اینجوری نیست که قطع کنی بریزه ریزش مو هم ژنتیکی هست هم کمبود ویتامین هم استرس ژنتیک که کاریش،نمیشه کرد البته تو خانما خیلی کم هست ولی میشه مو رو تقویت کرد واسه استرس و کمبود ویتامین هم همون روش هایی که گفتم و انجام بده قطعا راضیت میکنه تخم مرغ شیر اب سیب زمینی قبل حمام یه ساعت حداقل بمونه . قرص مخمر و دلستر . قرص مخمر و سبوس برنج یا سبوس برنج خالی سبوسم که گفتن تو اب داغ خیس میکنی حداقل دو ساعت باید بمونه هر چی بیشتر بهتر مرحله اخر میزنی به موهات تو حمام بعد ده دقیقه با اب خالی میشورین 

علت ریزشت چیه؟ در حد منه؟ اره شنیدم خوبه منم.. ولی میگن باید ادامه بدی و ولش نکنی.. بعدش میریزه.. هر ...

جدی؟پس من شنیدم 6جلسه کافیه😕😕نمیدونم علت چیه فکر کنم هورمونی یا ارثی باشه

روغن سیاهدانه ۲ ساعت قبل حموم به ریشه 

میگن سیاهدانه فقط جلوگیری میکنه وری درمان نمیکنه 

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت