2777
2789
عنوان

بی‌بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 43 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم شما چندوقته اقدامی؟ من۳ساله یه سقطم داشتم😔  تاپیکای بی بی چک با سر میام تو🙁

من تو ۳ سال ۳ تا سقط داشتم .اخریشم مرداد بود.میترسم اقدام کنم

من فقط توی دنیای به این بزرگی یه ارزو دارم .اونم داشتن بچه ای از کسی که مرد ترین مرد دنیاست .خدایا شوهرم خیلی سختی کشیده تو زندگی .خودت میدونی که چقدر دل رحم و مظلومه .اگه من بنده ی بدی هستم .فقط و فقط به خاطر این که دل اون شاد بشه بهمون بچه بده و این بار برامون نگه دار.💔💔
عزیزم شما چندوقته اقدامی؟ من۳ساله یه سقطم داشتم😔  تاپیکای بی بی چک با سر میام تو🙁

یه ماه بود ک اقدام بودم

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

عزیزم😔 ایشالله بزودی همه منتظرا دامنشون سبز شه 

انشالله.ولی اصلا حال خوبی ندارم چون یه دکتر میگه غلظت خون داری .بکی دیگه میگه نه .واقعا خستم😔😔😔.شما مشکلت چیه عزیزم

من فقط توی دنیای به این بزرگی یه ارزو دارم .اونم داشتن بچه ای از کسی که مرد ترین مرد دنیاست .خدایا شوهرم خیلی سختی کشیده تو زندگی .خودت میدونی که چقدر دل رحم و مظلومه .اگه من بنده ی بدی هستم .فقط و فقط به خاطر این که دل اون شاد بشه بهمون بچه بده و این بار برامون نگه دار.💔💔