2777
2789

من دختر مرتبیم اما اصلا اهل ارایشو طلا و لباسای فلانو اینا نیستم و حس خوبی ندارم انجام بدم بیشتر ساده دوست دارم ارایش فقط ایرو نرتب و صورت صاف حداکثر ی لاک ساده بزنم بسشتر شیفته سادگیم تو این روزا بنظرتون پسزا ممکنه از چنین دخترایی خوششون بیاد وثتز همه تو کار ارایشو اینان

خوششونم نیاد جهندم#

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اررررره نمونه برادر من دختر كم ارايش دوست داره 

خيلي از پسرا خوششون مياد دختر تميز و ساده ولي سعي كن هميشه بوي عطر بدي 

✨❤️🌟و خدايي كه به شدت كافيست✨❤️🌟

بستگی به سلیقه ادما داره

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

منم خیلی ساده پوشم

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز