2777
2789
عنوان

خز پارتی😎🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1426 بازدید | 135 پست
وای بچه هااااا مقنعه کراواتیو کی یادشه؟؟؟😂😂😂😂لعنتی ی حسی ب ادم میداد با اون تنوعش😂ی روز بالای س ...

من ممممن😂😂😂😂

بالا سرمون كج پاپيون ميزديم يروز

يروز كدل تل ميزديمش بالا سر

يروز از پايين ميبستيم با دوستام😂😂😂😂😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یا مثلا کوچیک تر بودیم منو همین دوستم. یه دسته از موها چتریمونو خیس میکردیم میپیچوندیم دور انگشتمون. ...

😂😂😂😂بعله فک کنم بعد ها بابلیس رو یا برای کمک ب شما ساختن یا از رو شما اسکی رفتن😅😅😅

وايييي من يه كيليپسه خيلييييي گنده ميزدم اون موقع ها مد بود شلوار لوله تفنگي ميپوشيديم ميداديمش زير ...

😂😂😂😂😂خدایی اون موقع ها خیلی لاکچری بوداااا ولی الان میخندیم ینی چن سال دیگ  چی برامونوخنده دار میسه😀😀😀

😂😂😂😂بعله فک کنم بعد ها بابلیس رو یا برای کمک ب شما ساختن یا از رو شما اسکی رفتن😅😅😅

در نهایت جدیت اینکارو میکردیم. بشر دید داریم به فنا میریم منو دوستم کمک مون کرذ  

چشمی که به شب بنگرد از پشت نقابی.👁👁.. تکرار کند قصه ی روزی و عقابی🦅🦅🦅🦅

صندل و شال زرد رو کی یادشه🤭🤣🤣🤣

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 
😂😂😂😂😂خدایی اون موقع ها خیلی لاکچری بوداااا ولی الان میخندیم ینی چن سال دیگ  چی برامونوخنده ...

خز ترين كارررره خودمو دوستام يادم افتاااااد

مثلا عاشق يكي ميشديم از مدرسه برگشتني هر رووووز دو سه بار جلو مغازه يارو رو متر ميكرديم كه خوشش بياد ازمون شماره بده😁😁😁😁😁😁

توجه نکردی دیگه  موهامو که ول کردم دیدم تا نصفه پیشونیم اومدن😫

آوو خب دقیق نگفتی عزیزم .وای من یبار حموم بودم موهام خیس بود از این شونه قدیمیا هست که از بالاتاپایین دندونه داره بااون جلوی موهامو شونه کردم ریختم جلو صورتم بعد موهامو پیچوندم دور شونه به این نیت که موهام فر بشه واااای چرخوندم دیگه باز نشد موهامم که نمیشد قیچی کنم زشت میشد مامانم سیخو داغ کرد شونه رو برید

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...

اصا شرمم میاد نمیخوام تعریفش کنم😐😐😐

فانی بافت 

کفش تنتاک😱😱😱

کیلیپسسسسس

رژ صوووورتیییییی 😷😷😷

سیبییییل 

فوکول😐

تل سر ازون پلاستیکیا😂😂😂😂

بازم بگم یا بسههههه😒😒😒

💛💚💟خدایا ممنونم خیلیبییی عاشقتم😚💓

ولی خدایی من ی چیز بگم ناکام از دنیا نریم 😂اقا من از ی پسری تو محلمون خوشم میومد سن بابامو داست تو بنگاه باباس کار میگرد😂اقا ی روز سرد بود هوا میخاستم جلوش کلاس بزارم اون کلیپس قابلمه ایمو زدم مقنعه مشکی کراواتیمو بستم البتع کراواتشو پشت گردنم بستم ی شال کاموایی کلفتتتت مشکی قهوه ای ک مال مادر بزرگم بودو وزن پتو گلبافتو داشت گذاشتم روی مقنعم فک میکردم فوق العادم🤩😂😂😂😂😂😂😂