2821
2789
عنوان

خز پارتی😎🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1407 بازدید | 135 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من با نخ و سوزن با دست مثل کوزت شلوارمو تنگ میکردم بلدم نبودم تمام نخای شلوار مشخص بود با این حال فکر میکردم دافم میرفتم بیرون

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند

تا ارنج مامتو تا میکردم.از اون مقنعه هایی که قوارشون کوچیک بود سرمیکردم بارژصورتی موهامم همیشه فوکول بودبعد،کرم پودر میزدم روی پشمای صورتم 

وااااای😷😷😷

عضو اکیپ علمی تخلیلی 😉من همون بهووونه سابقم☺.شب خوابیدم صبح بیدار شدم دیدم بدون هیییییییچ دلیلی لغو کاربری شدم😔😔با سابقه سه سال عضویت😣 پس....                       فک نکن که تازه واردم😏😏من خودم شاخ نی نی سایتم😏😏😂

توی راه مدرسه 

یخورده پنکک زدم به صورتم

فک کردم خیییلی جذاب شدم

پنککم ازین چرب گچی ها بود

اقا رفتم توی آینه مدرسه خودمو دیدم

وااااای داشتم سکته میکردم

انگاری یه کاسه خامه روی صورتم بود

دیدم دارن چپ  چپ نگاهم میکنن😖😖😖

منو دوستم باهم ست کردیم یه سال برا عید کفش سفیده سفید. بعد مقنعه آبی روشن.. بعد خیلی حس خاصی به مقن ...

وای خیلی باحال بودید شما 😂🤦‍♀️

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...