aaaamisraha مدیر استارتر عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 727 عنوان دوستان یه استوری در باب، رفت و امد نکردن به خاطر کرونا میخوام 80 بازدید | 9 پست خواهر شوهرم دخترش عکاسه دائم تو عروسیا و تولداست قراره بیان اینجا میخوام یه متنیو بزارم استوری به خودشون بگیرن نیان 1399/09/07 | 01:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
golsa_1360 عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 3845 بجای استوری همسرتو قانع کن اعلام کنه رفت و امد نداریم بخاطر کرونا
آبنبات_عسلی_۷۶ عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 25756 قبل کرونا: یا منوببر به خونتون یا بیا به خونه ی ما😘بعد کرونا : نه منو ببر به خونتون نه بیا به خونه ی ما😷 بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
aaaamisraha مدیر استارتر عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 727 بجای استوری همسرتو قانع کن اعلام کنه رفت و امد نداریم بخاطر کرونا اخه میدونی خونه ی ما نمیان ک ما تو یه ساختمونیم با مادرشوهرم قراره بیان خونه اون اگر اونها بگیرن ماهم میگیرم
aaaamisraha مدیر استارتر عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 727 قبل کرونا: یا منوببر به خونتون یا بیا به خونه ی ما😘 بعد کرونا : نه منو ببر به خونتون نه بیا به ... یکم جدی تر این حالت طنزه ممکنه نگیرن موضوعو
آبنبات_عسلی_۷۶ عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 25756 یکم جدی تر این حالت طنزه ممکنه نگیرن موضوعو امار مرگ و میر داره بالامیره.ماسک تو از من محافظت میکنه و ماسک تو از من.همه درقبال این بیماری مسئولیم پس...بیایید مسئولیت پذیر باشیم.رعایت# _کنیم بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
golsa_1360 عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 3845 اخه میدونی خونه ی ما نمیان ک ما تو یه ساختمونیم با مادرشوهرم قراره بیان خونه اون اگر اونها بگیرن ماه ... خب شما باید خودتونو قرنطینه کنید.چون واقعا نمیشه مردمو توجیه کرد...اخرشم میگن اجازه نداریم خونه پدر و مادرمون رفت وامد کنیم
aaaamisraha مدیر استارتر عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 727 خب شما باید خودتونو قرنطینه کنید.چون واقعا نمیشه مردمو توجیه کرد...اخرشم میگن اجازه نداریم خونه پدر ... عزیزم قضاوت نکن ما مجبوریم بریم خونه مادرشوهرم از اونا نگه داری میکنیم
golsa_1360 عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 3845 عزیزم قضاوت نکن ما مجبوریم بریم خونه مادرشوهرم از اونا نگه داری میکنیم وا..من قضاوت کردم؟؟میگم نمیشه توجیهشون کرد.باید ب فکر خودتون باشین...خود درگیریتون مزمنه.بمراتب از کرونا خطرناکتر😊