2777
2789
عنوان

بارداری😍

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 28 پست
متفورمین و لتروزول و اینوفولیک

متفورمین ک برا تنبلی

اینو فولیکم تاثیر خاصی نداره منم خوردم 30 تا ساشه خوردم باز خریدم دیگ بعد اقدامم ول کردم نخوردم

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
من نافم خییییلی میسوزه و درد میکنه  دل درد و کمردرد هم دارم

من نافم طوریش نی

چار انگشت اون طرف ترش درد میکنه فقط چپ☺

کمر دردم اگر واینسم ندارم

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متفورمین ک برا تنبلی اینو فولیکم تاثیر خاصی نداره منم خوردم 30 تا ساشه خوردم باز خریدم دیگ بعد اقدا ...

اره من تنبلی دارم.

الان دوباره اینوفولیک خوردم ولی رو بدن من جواب داد.من که کلا پری نمیشم و با امپول پری میشم.این ماه سر تایم خود ب خود پری شدم

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
اره من تنبلی دارم. الان دوباره اینوفولیک خوردم ولی رو بدن من جواب داد.من که کلا پری نمیشم و با امپو ...

یعنی میگی بخاطر اینو فولیکه؟؟

اینو فولیک برا افزایش تخمک و رشدشه فکر کنم

نه من این نافم رفته رو مخم برایم جدید هستش 😁😁

خب خیره ان شاءالله ک بارداریم😍😍😍

یعنی میگی بخاطر اینو فولیکه؟؟ اینو فولیک برا افزایش تخمک و رشدشه فکر کنم

اره ولی من متفورمین و درست و درمون نخوردم. اینفولیک هم برای رشد تخمکه و هورمونارو تنظیم میگنه

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
خداکنه من ک دیگه خسته شدم  شما یه دو سه روز دیگه بیبی چک بزن مشخص میشه  واسه دوست من ۲۸ ...

اگر تا فردا نشم میزنم

امروز 26 سیکلم بوده

اگر تا فردا نشم میزنم امروز 26 سیکلم بوده

تا شنبه صبر کن 

موعدت کی هستش ؟؟؟

بعد من سینه هامم از داخل میسوزن و درد میکنن اینم برایم جدیده 😁😁 در حالی اینجوری دست میزنم اصلا دردی ندارم

شما ترشح هم داری ؟؟؟

خدایا شکرت 

تا شنبه صبر کن  موعدت کی هستش ؟؟؟ بعد من سینه هامم از داخل میسوزن و درد میکنن اینم برایم جدید ...

باشه

موعدم فکنم 11 آذر باشه

سینه درد و اینا ممکنه بخاطر داروها باشه چون هورمونی بودن

نه ترشح ندارم☺

باشه موعدم فکنم 11 آذر باشه سینه درد و اینا ممکنه بخاطر داروها باشه چون هورمونی بودن نه ترشح ندار ...

من قبلا دارو هورمونی خوردم ولی این مدل سینه دردم فرق داره قبلنا ب شدت درد میکرد ولی حالا نه 

منم ترشح اصلا ندارم 😅😅😅 موعد منم ۱۳ یا ۱۴ هستش 

خدایا شکرت 

من قبلا دارو هورمونی خوردم ولی این مدل سینه دردم فرق داره قبلنا ب شدت درد میکرد ولی حالا نه  م ...

خیره ان شاءالله

اصلا استرس نداشته باش خودت بزن به بیخیالی