sama97 مدیر عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 10849 عنوان با وجود پلی کیستیک میشه حامله شد؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 31 پست کسی ک پلی کیستیک داشته و تنبلی و یک سال دارو مصرف کرده و قرص خورده و لاغر کرده و بعد دکتر رفته دکتر گفته کیست هات اب شدن البته اول سونو گرفت گفت کیست نداری بعد گفتم پلی کیستیک بودم قبلا گفت خوب اب شده....میتونه باردار بشه؟امکانش هست؟؟؟ 1399/09/06 | 22:11 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مشکاتتتتتتتتتتتتتت عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 2268 دوفاستون و گلوکوفوژ و دوازده کیلو کم کردم دکترم تعجب کرد چطور شده منم همینا رو میخوردمتا حالا ندیدم ک کسی پلی کیستیک باشه و کیستاش از بین برن.تقریبا شبیه معجزه اسالبته اگ کیست بزرگ داشتی آره دفع میشه اما پلی کیستیک نه نشنیدممیتوی عکس سونوی قبل و بعدت رو بذاری برام؟ میگم احیانا خشتکاتون معلومه،زشت نیس عایا؟😶 ساق پاهاتون چطو؟اونم موردی نداره؟!! یکم خزه انگار! نظر شما چیه😞
sama97 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 10849 منم همینا رو میخوردم تا حالا ندیدم ک کسی پلی کیستیک باشه و کیستاش از بین برن.تقریبا شبیه معجزه اس ... از بین نرفته اب شدهیعنی دوباره ممکنه برگرده