2777
2789

سلام. لطفا اگه آشنا یا اطرافیانتون تو اینستا پیج فروش پوشاک خصوصا پوشاک کودک دارن نظر بدین

من ی دختر دوساله دارم و دور از خانواده خودم هستم.۸ سال سابقه کار دارم قبل بارداری. با اومدن دخملیم نمیتونم برم سرکار.میخوام برا خودم درآمد داشته باشم.نمیدونم فروش تو اینستا چطور یه درآمدش.منظورم اینه از بازار جنس بیارم فقط تو پیجم بفروشم.با وجود دخترم میدونم همش باید گوشی دستم باشه و پاسخگوی مشتری باشم.ممنون    

خدا در قلب انسانهاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که تو کرونا همه خریدام اینترنتی شده خیلی هم راضی بودم، انشالله موفق بشید تو کارتون

من هنوز شروع نکردم دو دلم. کسی هم ندارم بهم یاد بده جذب فالوور و این چیزها. چقدر سرمایه کافیه  

خدا در قلب انسانهاست

ولی اینجوری ک بخوای خودت بخری بیاری خونه خیلی ضرر میکنی چون مشتری نداری نمیدونی چیا باید بخری من اینجوری خریدم گفت نفروختی پس بیار بعد چند روز پس دادم فروشنده اون مغازه واسم عکس میفرستاد من میزاشتم پیج مشتری میخواست پول میزد منم پول میزدم میگفتم بزاره کنار صبح میرفتم تحویل میگرفتم پست میکردم

من یه دوستی داشتم، خودش خیلییی خفن و لاکچری بود. 

رفت بازاذ، کارای خیلی خوب و خاص که میدونست مشتری داره میاورد. 

با سرمایه زیاد شروع کرد. 

فقط 50 میلیون هزینه تبلیغات داد تا تونست پیجشو بالا بیاره... 

من پیج لباس بچه دارم خیلی سخت فالوور میگیره خیلی سخت. 

ولی یه پیج مانتو دارم اون خیلی خیلی بهتره

حرفی نیست 🥲
من یه دوستی داشتم، خودش خیلییی خفن و لاکچری بود.  رفت بازاذ، کارای خیلی خوب و خاص که میدونست م ...

۵۰ م فقط تبلیغ؟ ن من نمیتونم اونقدر هزینه کنم

ماشاالله. دوتا پیج چقدر وقت میگیره ازت؟ 

آدرس پیجتو بده شاید خرید کردم. من و اس دخترم اینترنتی بیشترخریدمیکنم 

خدا در قلب انسانهاست
ولی اینجوری ک بخوای خودت بخری بیاری خونه خیلی ضرر میکنی چون مشتری نداری نمیدونی چیا باید بخری من این ...

شما تهرانی؟ آخه اون طوری هم هر روز بخای بری مغازه جنس بیاری که نمیشه.مگه اینکه تو شهر سکونت خودم بتونم مغازه پیدا کنم. ولی بازم هرروز رفتن سخته  

خدا در قلب انسانهاست
شما تهرانی؟ آخه اون طوری هم هر روز بخای بری مغازه جنس بیاری که نمیشه.مگه اینکه تو شهر سکونت خودم بتو ...

ن بندر عباسم میتونی مغازه پیدا کنی خودت نری خودشون بفرستن من کفش فروشی کار میکردم خیلیا اینجوری بودن پیام میدادن موجودی میگرفتن مشتری ک بهشون میگفت میخواد پول میزد ادرس اینلشو واسم میفرستاد من از مغازه ارسال میکردم 

ن بندر عباسم میتونی مغازه پیدا کنی خودت نری خودشون بفرستن من کفش فروشی کار میکردم خیلیا اینجوری بودن ...

ممنون عزیزم از راهنماییت. اون طوری هم بقول شما سودش کمه. بخاطر وقتی ک میزاری فقط پول نتت شاید دربیاد  

خدا در قلب انسانهاست