2777
2789
عنوان

حوصلم سررفته 😐بیاین باهم دوست بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 280 پست
ارع من کوشولو ام😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎 دلتون بس ...

بشین بینیم باو# ............................. ......................پیرزن............................شب خوش..........................  

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
خسیس 😏💥💥💥بفرما منفجر شو🤣

نهههههه من ماله خودمو میخوااام😭

اتیشامو بده 

حروووومت😡😤😂

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بشین بینیم باو# ............................. ......................پیرزن.................. ...

شبت رویایی پیرزن جوون😏🌈❤️

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
ببخشید استارتر من اولین روز پریودیم هست خونریزیم خیلی کمه چیکارکنم زیاد بشه 

عزیزم من هنوز مدرک مامایی مو نگرفتم 🤦🏻‍♀️😂😂😂😂😂

کاچی بخوری همچی باز میکنهههههه ولی

از اونام کهاز هرانگشتمده تا هنرشُرشُرمیکنه😍😎😂یه روانشناسبدونمدرک🤦🏻‍♀️😂اهل درس🤓یه اکتیوبه تمام‌معنا😜
😡😡👊عنتر خانم 

چیه باهام بدرفتاری کنی بابامو صدا میزنما😛😛😛

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
با اون حرف نزن ای خیانت کار تو فقط دوست منی متعلق به منی 😐😨میزنم کبود شی  

باشع عشقه حسودم😂😂❤️

دنیا یکی دوست یکی

اونم فقط حنا🥺

علی برکت الله

والا به خدا تا حالا از نزدیک ندیدم🤣

ها جان خودت بیتربیت منحرف😂

از اونام کهاز هرانگشتمده تا هنرشُرشُرمیکنه😍😎😂یه روانشناسبدونمدرک🤦🏻‍♀️😂اهل درس🤓یه اکتیوبه تمام‌معنا😜
باشع عشقه حسودم😂😂❤️ دنیا یکی دوست یکی اونم فقط حنا🥺 علی برکت الله

بیا منو ببر خونتون اینا وفا ندارن🥺😂🤦🏻‍♀️فقط تورو دوس

عزیزم من هنوز مدرک مامایی مو نگرفتم 🤦🏻‍♀️😂😂😂😂😂 کاچی بخوری همچی باز میکنهههههه ولی

حنا مامایی؟😶😶😶

چیه باهام بدرفتاری کنی بابامو صدا میزنما😛😛😛

من خودم یه مامان دارم بروسلیه😌😏😏😏

ببخشید استارتر من اولین روز پریودیم هست خونریزیم خیلی کمه چیکارکنم زیاد بشه 

رازیانه بخور خوبه

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
حنا مامایی؟😶😶😶

نه متخصص قلبم گلم میترسم ریا شه میگم ماما هستم🤦🏻‍♀️😌😂😂😂

بیا منو ببر خونتون اینا وفا ندارن🥺😂🤦🏻‍♀️فقط تورو دوس

باشه بیا برو توووو🛒🛒🛒ببرمت