2777
2789
عنوان

من 30سالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 47 پست

متولد ۷۲ بچس؟؟؟

عزیزم اگه میدونی ازت خوشش میاد کمی صمیمی تر شو و ببین نیت ش چیه ، هیچ عیبی هم نداره

کاش، هر دو به قول هایمان عمل می‌کردیم ،من برایت #آبنبآت_چوبی‌ می‌خریدم🍭تو برایم حلقه برلیان💍تو طعم عشق❤را میچشیدی و من،طعم تعلق را...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

72 میشه 27ساله، شمام30

3سال چیزی نیس ک. کلی توو فامیل همسرم مورد داریم خانم بزرگتره حتی5سال. زندگیاشونم خوبه خدارشکر 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
نکن این کارو چون بچه است 

27ساله الان باید مشغول ب کار و ازدواج کرده باشه حالت نرمال. نرمال نباشه بچه محسوب میشه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
متولد ۷۲ بچس؟؟؟ عزیزم اگه میدونی ازت خوشش میاد کمی صمیمی تر شو و ببین نیت ش چیه ، هیچ عیبی هم نداره

والا منم تعجب کردم میگن بچست

طرف 27 سالشه

از اسی 3 سال کوچیکتره فقط میگن جا بچته!!!

کاربر قدیمی هستم 

سه سال اختلاف سن دارید

بنظرم ک خیلیم خوبه اگر طرف اهل ازدواج باشه و ادم خوبی باشه چرا ک ن

باهاش صحبت کن مطمئن شو قصدش چیه بشناسش

اگر اکی بود برید مشاوره ک بچه نباشه عاقل باشه

اگر حس کنم بی ادبی جوابتو نمیدم دیگه، چون شخصیتم اجازه نمیده با هر کسی بحث کنم😊
اگه قصدش جدی باشه جای نگاه کردن و پول اضافه دادن ازتون خواستگاری میکنه😅 پس به نظرم دوستی اشتباهه و ...

ببین من اصلا رو نمیدم اصلا خیلی جدیم 

کارمم کلا مردونس اگه رو بدم نمیتونم کار کنم

من ۳۳سالمه هنوز مجردم

چ دلیل قانع کننده ای!! 

شما داره برات دیر میشه. وگرنه پسر 27 دیگه بچه نیست