2777
2789

بفرما عزیزم

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کشتی ما رو از بس تاپیک بارداری زدی 

برو ی بی بی چک بزن دیگه

روزایی که الان توش دارم زندگی میکنم ، یه روزی آرزوم بودن...... یه روزی اسم کاربریم رو گذاشتم منتظر نینی تا یادم نره چقدر منتظرش هستم ....خدا لطف کرد و ۲۲شهریور ۱۴۰۰منو مادر کرد فرشته خوشگل من بدنیا اومد ...قبلا سه تا سقط داشتم و تنبلی تخمدان اگر سوالی در این مورد دارین خوشحال میشم کمکتون کنم دختر عزیزم برای تو می‌نویسم که بدونی چقدر خاطرت برای من عزیزه،که بدونی دنیا بدون تو چقدر کوچیک و بی فایدس...برای داشتن تو چه روزهایی که گریه کردم و تو غم نداشتن تو سوختم .ازخدا ممنونم که تو رو بهم داده جان مادر❤️ همیشه بخند و خوش باش عزیزکم دخترم و همسرم😍یه چیزی مثل خون تو رگهامین.....همونقدر حیاتی....همونقدر مهم❤️

😂تو به منم استرس دادی اخه اقدامم هردفه یادم میاریش😂😂😂

فقط یه آرزو دارم 🤲و براش تااخر عمرم صبر میکنم 🌱.اونم اینه که یه نی نی داشته باشم 👶که به همسرم بگه بابا👨‍👧 دیگه هیچی از خدا نمیخوام.{◇توروخدا براهمسرم یه صلوات بفرستین😔◇}میدونم که گره ای که تو زندگیمه فقط به دستای خودت باز میشه😭🤲پس کمکم کن.
امروز لک دیدم همراه ترشح دورزم از پریم کذشته قبلا لک دیده بودم ولی ترشح نداشتم دلیلش چیه؟

ببین یا چن روزی صب کن یا بی بی بزن منم 4روزه میگذره اما میترسم تست بدم

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍
علائمی نداری؟

من ترشحات زیاد میبینم بوی غذا هم برام عوض شده ینی افتضاح مخصوص گوشت هالا نمیدونم از چیه

آخه باید حداقا 5 یا 7 روز از موئد بگذره

شما علأمی نداری؟