2777
2789
خودت رو خسته نکن عزیزم وزیر علوم نامه فرستاده به رهبر که با منحل کردن دانشگاه فرهنگیان موافقت کنه چو ...

وا ! کی گفته ؟ من امروز یه ویدیو از رهبر دیدم ک میگفتن خیلی باید برای دانشگاه فرهنگیان سرمایه کنیم و بهشون بها بدیم

الهی ! این بنده چه داند که چه می باید جست ! داننده تویی هر آنچه دانی ، آن ده :)) 😌❤ (( دانشجوی ژنتیک هستم 🥰 ))

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب اونایی ک الان توش دارن درس میخونن چی

اینا که دیگه هیچی مجبورن که نگهشون دارن، اتفاق هشت سال پیش داره تکرار میشه اگر هم منحل نشه جذب دانشجوش خیلی خیلی میاد پایین که به آشنا های خود مسئولین نمیرسه😂

بعضی از آدم ها                                                         زیرسنگینی حجاب هم                                                وقیحند!                                                                 بعضی از آدم ها                                                       باپریشانی موهایشان هم نجیب...                              وقاحت و نجابت در《ذات》آدم هاست
چطور برنامه ریزی کردید؟؟

همه ی کتاب هارو گذاشتم جلوم . سر فصل های هر کتاب از هر سال تحصیلی که موضوعش مشترک بود رو با هم میخوندم. مثلا فرض کن ریاضی دوم و سوم و ... رو فهرستشو چک میکردم و همزمان موضاعات یکسان هر سه سال رو میخوندم و تست میزدم و اون موضوع رو با تمام نکته تستی ها فول میشدم. ابتدای هر هفته برنامه ی کل هفته رو میچیدم. از ساعت ۷ صبح تا ده شب تایم ناهار و استراحت و مطاله و تست رو همه رو مینوشتم ابتدای هفته و طبق همون پیش میرفتم

وا ! کی گفته ؟ من امروز یه ویدیو از رهبر دیدم ک میگفتن خیلی باید برای دانشگاه فرهنگیان سرمایه کنیم و ...

عزیزم هرکاری میکنم عکس نامه نمیاد ولی این متنیه که پایین عکس نوشته👇

⭕️ #فوق_العاده_فوری

🔻احتمال حذف پذیرش دانشجو از کنکور در دانشگاه فرهنگیان از سال آینده

✅نامه وزارت علوم به آموزش و پرورش و رهبر انقلاب برای جذب دانشجو از #لیسانس به جای کنکور#  

➖➖➖➖➖➖➖➖
🔹تا رسیدن به رویاهات راهی نمونده❤️🍃💯
▪️دوستاتون رو به کانال دعوت کنید😉
Farhangian channe

بعضی از آدم ها                                                         زیرسنگینی حجاب هم                                                وقیحند!                                                                 بعضی از آدم ها                                                       باپریشانی موهایشان هم نجیب...                              وقاحت و نجابت در《ذات》آدم هاست
عزیزم هرکاری میکنم عکس نامه نمیاد ولی این متنیه که پایین عکس نوشته👇 ⭕️ #فوق_العاده_فوری 🔻احتمال ...

ای بابا 🥺🥴 به نظرت تصویب میشه ؟

میترسم بخونم بعد منحل شه تایم و انرژیم هدر برن

الهی ! این بنده چه داند که چه می باید جست ! داننده تویی هر آنچه دانی ، آن ده :)) 😌❤ (( دانشجوی ژنتیک هستم 🥰 ))
ای بابا 🥺🥴 به نظرت تصویب میشه ؟ میترسم بخونم بعد منحل شه تایم و انرژیم هدر برن

والا عزیزم هر کاری از اینا برمیاد، بنظرم اگه هم منحل نشه جذبش خیلی کم میشه،خودمم سردرگمم نمیدونم باید چیکار کنم ولی شما تلاش خودتون رو بکنید هیچ تلاش و زحمتی بدون مزد نمیمونه نگران نباشید هر چی خدا بخواد همون میشه انشاالله بهترین ها واستون رقم میخوره❤

والا عزیزم هر کاری از اینا برمیاد، بنظرم اگه هم منحل نشه جذبش خیلی کم میشه،خودمم سردرگمم نمیدونم بای ...

ممنونم عزیزدلم همچنین برای شما . میخوام اگه قراره منحل شه برای کنکور تجربی بخونم آخه

ممنونم عزیزدلم همچنین برای شما . میخوام اگه قراره منحل شه برای کنکور تجربی بخونم آخه

مرسی گلم،  هنوز مشخص نشده که میخوان چیکار کنن همه رو سردرگم کردن خدا ازشون نگذره که هر سال یه داستان درس میکنن که به ما استرس بدن و ما نتونیم با خیال راحت درس بخونیم 

مرسی گلم،  هنوز مشخص نشده که میخوان چیکار کنن همه رو سردرگم کردن خدا ازشون نگذره که هر سال یه د ...

واقعا 😔🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️