2777
2789
عنوان

نی نی سایته یا تبلیغ سایت😳😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 30 پست

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_2  

خسته_شدیم_دیگه#  

نه.ب.تبلیغات#  

رسیدگی کنید سایتم خرابه باز

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
خوبه نگن کو..لق کاربر صلوات😐😂😂😂

😂😂😂بعید نیست

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_شب  

اقا حداقل سایت رو درست کنید دوهفته پیش هم تاپیک زدم گفتد رسیدگی میکنیم کو پس دوهفتس میخوام عکس بزارم نمیشه 

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_شب  

@مونا_تهرانی  

یکمم به مخاطب هاتون احترام بزارید جای دوری نمیره بخدا.

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
اسمت ساراست یا سارای

سارای عزیزم

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
نصب باشه کافیه؟

باید با سامسونگ اینترنت وارد نی نی سایت بشین

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
همین الان داشتم در این مورد تاپیک میزدم که دیدم تو زحمتشو کشیدی😀

خواهش میشه نه خیلی اومدن رسیدگی کردن