2777
2789
چجوری برسم؟قیاافش خوبه و کشیدس از زیاد بلندنمیشه زودمیشکنه

خب همون كشيده بودنش عاليه!نميخاد زياد بلند كني مال منم كشيده س زياد بلند نميشه فوري ميشكنه ولي خيييلي عالين ناخوناي من!موقع ظرف شستن دستكش بپوش پوستاي اطرافشم بردار لاك جنس بد نزن اصلا!!!!٢-٣ تا لاك جنس خوب خارجي بخر رنگايي ك دوس داري بهتر ازينه ك ٢٠ تا لاك جنس ايرانس آشغال بخري!لاكاي ايراني رنگاشون جذب ناخن ميشن ناخن نارنجي ميشه!

كاربر دخترشمالي هستم كه بخاطر يه بي چاك و دهن تعليق شدم
خب همون كشيده بودنش عاليه!نميخاد زياد بلند كني مال منم كشيده س زياد بلند نميشه فوري ميشكنه ولي خيييل ...

اره منم بیشتربخاطرظرف شستن ناخنم میشکنه یکم تنبلی میکنم توپوشیدن دستکش  ..لاک خارجی چ مارکی میزنی ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم بیشتربخاطرظرف شستن ناخنم میشکنه یکم تنبلی میکنم توپوشیدن دستکش  ..لاک خارجی چ مارکی میز ...

گلم من مارك زويا دارم opi دارم كاپريس دارم دبورا و پوپا هم دارم اينا گرونن يكم ولي ارزونتر بخاي فلورمار خيلي خوبه رنگاي خوبي هم داره محصول تركيه س اونروز پرسيدم ٣٥تومن بود! دوتا بخر عوضش مطمئني جنسش خوبه

ممنووووووون.این همیشه لاک داشتن بدترباعث نمیشه ناخن ضعیف شههه؟

يوقتاييم ميبيني مثلا يكماهه اصلا نزدم!ولي چون جنس لاكام خوبه هيچ صدمه اي نديدن ناخنام🧡اگه دستات سفيده لاك قرمز بخر يدونه!يدونه هم صورتي ملايم مث كالباسي يا رنگ بژ بخر🌹راستي قيمت مناسبتر مارك گلدن رز هم خيلي خوبه ولي ايراني اصلا نخر ايراني ازينجا بزني ازونجا پاك كني ميبيني ناخنات نارنجي شدن!😞😞لاك ايراني هم ارزون نيس هم قيمت همين گلدن رز هس