eli_bano_0 مدیر عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 1186 عنوان لاک یاکاشت؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 23 پست خانمابنظرتون کاشت ناخن قشنگ تره یا لاک بزنم؟؟؟ 1399/09/06 | 18:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
كلاويه عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 3763 چجوری برسم؟قیاافش خوبه و کشیدس از زیاد بلندنمیشه زودمیشکنه خب همون كشيده بودنش عاليه!نميخاد زياد بلند كني مال منم كشيده س زياد بلند نميشه فوري ميشكنه ولي خيييلي عالين ناخوناي من!موقع ظرف شستن دستكش بپوش پوستاي اطرافشم بردار لاك جنس بد نزن اصلا!!!!٢-٣ تا لاك جنس خوب خارجي بخر رنگايي ك دوس داري بهتر ازينه ك ٢٠ تا لاك جنس ايرانس آشغال بخري!لاكاي ايراني رنگاشون جذب ناخن ميشن ناخن نارنجي ميشه! كاربر دخترشمالي هستم كه بخاطر يه بي چاك و دهن تعليق شدم
eli_bano_0 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 1186 خب همون كشيده بودنش عاليه!نميخاد زياد بلند كني مال منم كشيده س زياد بلند نميشه فوري ميشكنه ولي خيييل ... اره منم بیشتربخاطرظرف شستن ناخنم میشکنه یکم تنبلی میکنم توپوشیدن دستکش ..لاک خارجی چ مارکی میزنی ؟
كلاويه عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 3763 اره منم بیشتربخاطرظرف شستن ناخنم میشکنه یکم تنبلی میکنم توپوشیدن دستکش ..لاک خارجی چ مارکی میز ... گلم من مارك زويا دارم opi دارم كاپريس دارم دبورا و پوپا هم دارم اينا گرونن يكم ولي ارزونتر بخاي فلورمار خيلي خوبه رنگاي خوبي هم داره محصول تركيه س اونروز پرسيدم ٣٥تومن بود! دوتا بخر عوضش مطمئني جنسش خوبه كاربر دخترشمالي هستم كه بخاطر يه بي چاك و دهن تعليق شدم
eli_bano_0 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 1186 گلم من مارك زويا دارم opi دارم كاپريس دارم دبورا و پوپا هم دارم اينا گرونن يكم ولي ارزونتر بخاي فلور ... اره.ممنون عزیزم وقت گزاشتی.شماچنوقت یبارلاک میزنی؟
كلاويه عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 3763 اره.ممنون عزیزم وقت گزاشتی.شماچنوقت یبارلاک میزنی؟ خواهش ميكنم عزيزم معمولا هميشه دارم واسه غسل كردن ولي پاك ميكنم كاربر دخترشمالي هستم كه بخاطر يه بي چاك و دهن تعليق شدم
eli_bano_0 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 1186 خواهش ميكنم عزيزم معمولا هميشه دارم واسه غسل كردن ولي پاك ميكنم ممنووووووون.این همیشه لاک داشتن بدترباعث نمیشه ناخن ضعیف شههه؟
كلاويه عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 3763 ممنووووووون.این همیشه لاک داشتن بدترباعث نمیشه ناخن ضعیف شههه؟ يوقتاييم ميبيني مثلا يكماهه اصلا نزدم!ولي چون جنس لاكام خوبه هيچ صدمه اي نديدن ناخنام🧡اگه دستات سفيده لاك قرمز بخر يدونه!يدونه هم صورتي ملايم مث كالباسي يا رنگ بژ بخر🌹راستي قيمت مناسبتر مارك گلدن رز هم خيلي خوبه ولي ايراني اصلا نخر ايراني ازينجا بزني ازونجا پاك كني ميبيني ناخنات نارنجي شدن!😞😞لاك ايراني هم ارزون نيس هم قيمت همين گلدن رز هس كاربر دخترشمالي هستم كه بخاطر يه بي چاك و دهن تعليق شدم
eli_bano_0 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 1186 يوقتاييم ميبيني مثلا يكماهه اصلا نزدم!ولي چون جنس لاكام خوبه هيچ صدمه اي نديدن ناخنام🧡اگه دستات سفي ... مرسی گلممم خیلی ممنون جواب دادی
كلاويه عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 3763 مرسی گلممم خیلی ممنون جواب دادی خواهش گلي🌹مارك و قيمت لاكارو توي ديجي كالا بزن ببين كاربر دخترشمالي هستم كه بخاطر يه بي چاك و دهن تعليق شدم