2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 27 پست

هنو نیومده عروس گلم😂😂😂😂ن بابا بیخیال کی به این حرفا گوش میده بزرگ شد به حرف خودت گوش نمیده کیو بگیره بمونه اینجور سنتا😐

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب لابد پسر شماس دیگ یا اینکه اگه خواهرشوهری داری بچه اونا نمیدونم والا بنظرم بیخیال باش شایدم شمارو ...

نه.. آخه قبل از اینم ک ب دنیا بیاد هی میگفت برا سامیاره.. منم گفتم رو بچه ها اسم نذار.. 

دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍
بابا دوره عوض شده.بچه ها به حرف نمیکنن.بعدم تا اون موقع مادرشوهرت هست اصلا که غصه میخوری؟ادم نمیدونه ...

میدونم.. اصلا برا زن گرفتن پسرم زمونه جوری میشه ک هی مام حق دخالت و نظر نداریم😂اما زورم میاد از الان اسم بذاره رو پسرم

دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍
استاتر امضات😂😂😂 برادر شوهر مجرد نداری شاید اونو میگه

برادرشوهرم 25 سالشه😐مجرده. بچه هم نداره

میدونم.. اصلا برا زن گرفتن پسرم زمونه جوری میشه ک هی مام حق دخالت و نظر نداریم😂اما زورم میاد از الا ...

اره واقعا.حق داری.اما بقول مادرشوهر من بچه رو که با جهیزیت از خونه بابات نیاوردی!بچه مال اوناس عزیزم😄😄😄

من همین یه دونه ام!
هنو نیومده عروس گلم😂😂😂😂ن بابا بیخیال کی به این حرفا گوش میده بزرگ شد به حرف خودت گوش نمیده کیو ب ...

از قبل هی میگف عروس خودمه😐😶

اره واقعا.حق داری.اما بقول مادرشوهر من بچه رو که با جهیزیت از خونه بابات نیاوردی!بچه مال اوناس عزیزم ...

آخه شوهرم خیلی از این خاله ش بدش میاد.. اصلا باهم حرف نمیزنن