بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به امید روزی که مامان یه دختر خوشگل به اسم ماهور ویه پسر ک هنوز اسمی براش انتخاب نکردم باشم همسر عزیز من به امید این که روزی برسه ببینم از ته دل میخندی خدایا خودت مراقبشون باش
منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنمتا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:)از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره
بچه ها یکی واسم فال قهوه گرفت واقعا درست دراومد و چون دو تا از دوستامم گرفتن پیشش گفت بعدیو رایگان میگیره هرکس میخاد بیاد نیتشو بهم بگه بکم براش رایگان بگیره
میدونی یه مرحله هست بالاتر از تلاش کردن بهش میگن رها کردن، یه جایی تنها چاره ایی که برات میمونه رها کردنه.😉
پول میگیره ولی چون من چند نفر دیگرو معرفی کردم گفت بعدیو رایگان میگیره دوستم قراره دو نفرو ببره پیشش اگه ب هونم گفت رایگان میکیره میگم بهت حتما خواستی بیا درخواست بده گمت نکنم
میدونی یه مرحله هست بالاتر از تلاش کردن بهش میگن رها کردن، یه جایی تنها چاره ایی که برات میمونه رها کردنه.😉