2789
عنوان

حس شیشمی

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 80 پست
همسرت زود خسته میشه دلش میخواد همیشه خونه اروم باشه خودت عاشق گلی دست خودت باشه همه جای خونت گلدو ...

بینیمو قراره به زودیا عمل کنم راضیه راضی میشم؟

و اینکه اینم بگو باشوهرم هی بحثمون میشه از چیه خسته شدممم

ویهان کوچولوم نفس مامان🥺👶💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم میشه بگی شوهرم حس چیه به منو زندگیمون و اینکه یه مدته خیلی اعصاب خوردی دارم یعنی به ارامش خاهم رسید؟ 

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم

یه کسی که حس شیشمش قویه به منم بگه بچه ی بعدیم جنسیتش چیه ؟؟؟؟؟؟خیلی برام سواله

بعد از یه اضافه وزن حسااابی دوباره با لطف و کمک خدا میخوام رژیم رو شروع کنم🥰 ...دوست خوبم! یادت باشه هرچقدر هم اضافه کردی هیچ وقت برای شروع دیر نیست😉...وزن اولیه: ۱۰۱🥶.......هدف اول ۹۵✅🥳🥰....هدف دوم ۹۰🥳✅...هدف سوم ۸۵✅🤩😍.... هدف چهارم۸۰🤩🤩🤩

خانمای گل من دیگه انرژیم تحلیل رفت امشب بازم میام سر میزنم به سوالاتون جواب میدم بخدا دیگه سرم دار ...

پنو نگفتییی 🙁 صفحه دو گفتم جوابمو ندادی

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
اره حس میکنم قراره نشون بده

شب شوهرم از سرکار میاد بگم بگیره وای خدا شکرررررررررتتتتتتتت.  میشه بگی خواهر شوهرم کی ازدواج می‌کنه .خواستگار میاد یه حرف میزنن میرن دیگه نمیان چرا

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
پنو نگفتییی 🙁 صفحه دو گفتم جوابمو ندادی

عاشق لواشک و ترشی جاتی

احتمالا از دریا خیلی خوشت میاد

تو نشکلات اولش یذره دست و پاتو گم میکنی ولی بعدش زود خودتو جمع و جور میکنی

خانمای گل من دیگه انرژیم تحلیل رفت امشب بازم میام سر میزنم به سوالاتون جواب میدم بخدا دیگه سرم دار ...

درخواست دادم بپذیر اگه باردار. بودم خبرشو بهت بدم

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
توروخدا جواب منو بده .دخترم کی به حرف میاد؟الان سه سالشه

قراره یکی بهت یه راه حل حوب در این زمینه بده ردش نکن

اگه کمک اون فردو قبول کنی تا اردیبهشت به حرف میاد😍😀

شب شوهرم از سرکار میاد بگم بگیره وای خدا شکرررررررررتتتتتتتت.  میشه بگی خواهر شوهرم کی ازدواج م ...

شیرینی میخوامااا اگه باردار باشییییییی😂💃

یه مورد خوب قراره این فروردین براش بیاد