2777
2789
من دل دردم خیلی شدید بود

انشالا که مامانی و تخمکات آزاد شدن

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
حتی کسایی که لاغر هستن ؟؟؟؟

اصلا تخمدان هیچ ربطی به لاغری و چاقی نداره 

پیاده روی فعالش میکنه 

مثلا شیرینیجات با سردیجات بدترش میکنه 

فقط گرمی بخور فقط

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خوب که گفتید،ممنونم نمی‌دونستم که تخمک هارو فعال میکنه👌❤️

خود من هزاااااااااااار بار این امپولو زدم و باردار نشدم 

عکس رنگی و...هر کار بگی کزدم 

بعد بخاطر کرونا همش فلفل خوردیم با شوهرم

شاید باورت نشه مثلا شام قیمه داشتیم رو برنجش فلفل میریختیم فلفل قرمز 

حتی رو املت و تخم مرغ

رو همه غذاها

طبع بدنمون گرم شد 

بعد منم پیاده روی میرفتم و صبحا هم ناشتا عسل و سیاهدونه میخوردم که شکر خدا مامان شدم

دیگه ماست. و ترشی هم نخور باشه 

چیزای سرد نخور چ

چه خوب،خداروشکر.حتما همین کارو میکنم،منم۶ماهه اقدامم و خبری نیست

من ۶سال🤣

اووووو،عزیزم☹️خداروشکر که نی نی دار شدی😍

خیلی ممنون دعا کن به موقع زایمان کنم و سالم بغل بگیرمش

عزیزم نمیدونم والا ،کلا که خارجیش پیدا نمیشه ،از بین ایرانیا هم همین کارما خوبه ،من دوتاشو ۱۱ ت گرفت ...

ممنون 

من دوشب پیش یه بسته دوفامد با یه امپول بهمون داد 27گرفت 😐😐

خدایا به خودت سپردم همه چیو ....