2777
2789
عنوان

روش جلو گیری

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 58 پست
من همزمان با کورتاژم رفتم اتاق عمل دکترم برام لوله هامو بست...دیگه شما عادی زندگیتو میکنی و مشکلی ند ...

خوش بحالت راحت شدی ببخشید رو میلت تاثیر نذاشته ؟

منتظر روزای بهترم ✌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوش بحالت راحت شدی ببخشید رو میلت تاثیر نذاشته ؟

ن خداروشکر اصلا باور کنید ی لوله رو میبرن دوتا بخیه میزنن..شما همه چیز بدنت روال عادی هست...فقط مسیر ورود تخمک بسته میشه...ب زندگی بدون استرس میرزه واقعا

من همزمان با کورتاژم رفتم اتاق عمل دکترم برام لوله هامو بست...دیگه شما عادی زندگیتو میکنی و مشکلی ند ...

قربونت عزیزم ،باشگاه چی میشه رفت ورزش بکنی 

خدایا مرسی 😊😊😊   

بابا آی یو دو بزار راحت 

یا روکین بخور چون خارجی زیاد صرر نداره 

والا نمی دونم چرا تو این سایت همه مخالف رو کینن

من دوستم با روکین ۱۲ ساله داره جلوگیری میگنه 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 

منم ایقد دلم میخاد لوله هامو ببندم...

دور و برم خیلیا انجام دادن هیچ‌عوارض و دردی ندیدم داشته باشن..زنداییم..زندایی شوهر.چن تا همسایه هامون.مادرشوهرم۲۹سالگی بست اون زمان...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
ن خداروشکر اصلا باور کنید ی لوله رو میبرن دوتا بخیه میزنن..شما همه چیز بدنت روال عادی هست...فقط مسیر ...

،پیش متخصص بری دیگه میتونه درسته ؟

خدایا مرسی 😊😊😊   
منم ایقد دلم میخاد لوله هامو ببندم... دور و برم خیلیا انجام دادن هیچ‌عوارض و دردی ندیدم داشته باشن. ...

منم بچم دنیا بیاد ۲۸سالم میشه ،ماما گفت بعد ۳تا سزارین میتونی ببندی 

خدایا مرسی 😊😊😊