2777
2789
عنوان

مامانم میخواد یه زمینشو‌ بنام زنداداشم کنه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3556 بازدید | 186 پست

من بودم نمیذاشتم اگر قبول نمیکرد بهش میگفتم فردای پیری هم یاد من نیفت اون موقعم به عروست بگو نگهداریت کنه.عین مادر بزرگ من که دختر رو فرزند نمیدونه فقط دوست داره بده عروساش بخورن بعد مریض میشه دختراشو صدا میزنه آخرش که خوب میشه میگه من مال و منالم مال عروسامو پسرامه شماها برید اینجا نیایید بارها و بارها اینکارو کرده ولی خاله اینای من کلا سادن

استارتر حالا یه زمینشو به نام عروسش کرد دیگه. کل داراییشو نزد ب نامش ک بیخیال بابا

چه لاکچری.یه جوری میگین یه زمین انگار یه دست بشقاب داده بهش.الان توشهر ما یا حتی یاغ های پدریمون تو روستا زمین چندمیلیارده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه جدی خونه به نامم زده طلا که وظیفه شونه

کدوم وظیفه خواهر من یه هزارتومن ازشون ندیدم هرچی گرفته شوهرم گرفته باپول خودش مادرشوهروپدرشوهم بچه شوهرم هستن انگار شوهرم براشو ن خونه گرفته یه لامپش یاشیرابش خراب بشه درست نمیکنن بایدشوهرمن درست کنه حتی زنگ میزنن میگن بیاخونه تکونی کن خونه مانیست که خونه شماست تااین حدپررو

چه لاکچری.یه جوری میگین یه زمین انگار یه دست بشقاب داده بهش.الان توشهر ما یا حتی یاغ های پدریمون تو ...

خب ی قسمتشم برسه به عروسه. نمی‌دونم چرا ی سریا عروسو از خودشون نمیدونن. به هر حال اون بوده ک تو همه شرایط کنار شوهرش بوده. مادر شوهرشم با این کاره قشنگش ازش قدردانی کرد.

آرزو میکنم یکیو داشته باشین وقتی فهمید دوسش دارین ، بیشتر عاشقتون بشه :)
یعنی چی حقش نیست؟ یعنی واقعا فکرتون اینجوریه ؟ زندگی رو کشک می دونید؟ خب وقتی همجنس هامون اینطوری فک ...

اره واقعا فکرم اینجوریه.شوهرش کل زندگیشو بزنه به نام خانومش،خوشحالم میشم قدر زنشو میدونه.ولی مامان من همچین کاری کنه ،تو مشکلات از من نباید انتظار داشته باشه.از عروسش انتظار داشته باشه

خب ی قسمتشم برسه به عروسه. نمی‌دونم چرا ی سریا عروسو از خودشون نمیدونن. به هر حال اون بوده ک تو همه ...

قدردانی یه تیکه طلا بخره بده.بچه های خودشو کوچیک میکنه.یعنی من به پسرم اعتماد ندارم ولی به دختر مردم آره.دختر بیچارش که میگه همه کاراش با منه

اسی مامانت اموالش زیاده؟یعنی انقد زیاده که یه زمین توش تقریبا هیچه؟یا نه این زمین قسمت اصلی ثروتشه؟من باشم تهدید میکنم میگم دیگه اسم منو نیار عروس جونت بیاد تر وخشکت کنه.انشاالله مادرت همیشه سلامت باشه ولی خدایی نکرده اگه مادرت مریض بشه مطمئنم عروس یه استکان چایی هم دست مادر شوهر نمیده.چرا به اسم داداشت نمیزنه؟مثلا داداشت میفروشه 

اره واقعا فکرم اینجوریه.شوهرش کل زندگیشو بزنه به نام خانومش،خوشحالم میشم قدر زنشو میدونه.ولی مامان م ...

دقیقا انگار شوهرش میخواد بزنه به اسم عروسش ما میگیم نزن.خیلی مادر نمونه ای هستش اول به 4تا بچه خودش بده بعد نوبت به عروس ودامادا برسه.

حالا اگ عروسه تامیک‌میزد

میگفت مادرشوهرم مسخاد زمین به نامم کنه خواهرشوهرم نمیزاره

کلی آق و اه و نفرین و فحش میدادن به خواهر شوهره

ولی الان همه طرفدار خواهرشوهرن 

حسود_نباشیم#  

اسی بزار بده

خب اونم برا زندگی داداشت دارخ زحمت میکشخ

خدارو چه دیدی؟؟؟؟ شاید شد
اسی مامانت اموالش زیاده؟یعنی انقد زیاده که یه زمین توش تقریبا هیچه؟یا نه این زمین قسمت اصلی ثروتشه؟م ...

نه زیاد نیس

همین زمینه فقط

با ی باغ پنجاه شصت متری

آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟!😊❤️