کتلت مواد لازم گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم سیب زمینی ۵۰۰ گرم پیاز ۲ عدد نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه و روغن به میزان لازم ترخون خشک ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمسان ۱۰۰ گرم طرز تهیه سیب زمینی رو با رنده ریز رنده کنید، از یک جهت روی رنده بکشید تا زیاد آب نندازه! بعد از صافی رد کنید تا آبش بره. پیاز رو هم رنده کنید و آب اونو حسابی بگیرید. پیاز و گوشت رو به سیب زمینی اضافه کنید، نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه و ترخون و پنیر پارمسان رو هم اضافه کنید و حسابی ورز بدید. تا حالت چسبندگی داشته باشه و متلاشی نشه موقع سرخ کردن. توی تابه روغن بریزید و به اندازه دلخواه از مواد برداشته و حالت بدید و در روغن سرخ کنید، البته با شعله ملایم تا مغز پخت بشه. نکات اگر پنیر پارمسان نداشتید، میتونید آرد نخودچی اضافه کنید تا کتلت وا نره. میتونید به جای ترخون خشک از هر سبزی معطر دیگه هم استفاده کنید. بعضی ها برای اینکه کتلتشون وا نره، توی اون تخم مرغ میریزن، ولی اگر خوب آب اونو بگیرید و پنیر پارمسان یا آرد نخودچی اضافه کنید، اصلا این حالت براش پیش نمیاد.