2777
2789
منم دقیقامثل توام قرص خواب آورمیخورم خوابم میپره    

اره لعنتی ذهنم اروم میشه خوابم میپره 

کلا تو عمرم شش یا هفت بار بیشتر نخوردم اونم دوز پایین 

ایندفع فکرم شدیدا درگیر بود و ب شدت هم خوابم میومد دوتا باهم خوردم  . یکم ریلکسم کرده اما خوابم پرید 😐

خودت باش   مگه خودت چشه   والا   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره از این پسر بدا بود ولی من عشق این پسرای بدم دلم میخواد باهاشون باشم بعد ادمشون کنم عاشق خودم کنم ...

اگه عاشقت نشدوخودت روکوچیک کردی بخداهمین کاراکه الان براتون سرگرمیه باجوونی خودتون بازی میکنیدکه ی عمرپشیمونی بکشید...اومدیم واون عاشق تونشدوتوعاشق اون شدی وولت کرد

سپروهپتادین بخور قش میکنی

اا قوی تره ؟ 

خودمم جالبه برام اخه بدنم عادت نداره به قرص خواب چون نمیخورم اصولا ولی خوابم میپره فقط الان چون دوتا خوردم فقط وقتی. راه میرم تلو تلو میخورم ولی خوابم نمیاد

اگه عاشقت نشدوخودت روکوچیک کردی بخداهمین کاراکه الان براتون سرگرمیه باجوونی خودتون بازی میکنیدکه ی ع ...

وای واقعا میدونم خر بازیه ولی اخه من اصلا وابسته نمیشم یا عاشق نه اینکه نشما ولی خیلی جلوی خودمو میگیرم مواظبم برای همین ضربه نمیخورم

اا قوی تره ؟  خودمم جالبه برام اخه بدنم عادت نداره به قرص خواب چون نمیخورم اصولا ولی خوابم میپ ...

نه قرص اشتها اوره😁بشدت خواب اوره من میخوردم وسط اتاق پسر شیطونم دورم خوابم میبرد 

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...
نه قرص اشتها اوره😁بشدت خواب اوره من میخوردم وسط اتاق پسر شیطونم دورم خوابم میبرد 

عزیزم 😍

ولی ب این نتیجه رسیدم من عجیبو الخلقه ام 😄😄😂😂

خدا بچه اتو حفظ کنه

چه مشکلی

نمیدونم چن وقته اصن نمیتونم ۲ کلام با شوهرم حرف بزنم همش آخرش میشه دعوا بعد همش اتفاقات تلخ یا حرفایی ک قبلا بهم زده میاد تو ذهنم داغون میشم هرچی میخوام بهش فک نکنم نمیشه.از ی طرف اعصابم داغونه ک بچه دار نشدم ی سالو نیمه تو اقدامم این ماه خییییلی دعا کردم نذر و نیاز کردم تا خدا چی بخواد اگ حامله بشم دنیام روشن میشه دعا کن برام توروخدا

...

نمیدونم چن وقته اصن نمیتونم ۲ کلام با شوهرم حرف بزنم همش آخرش میشه دعوا بعد همش اتفاقات تلخ یا حرفای ...

ایشالله درست میشه عزیزم غصه نخور به جاش حال خودتو خوب کن تا انرژییش بیاد تو زندگیت 

برای بارداری پیش کدوم دکتر رفتی؟