2777
2789
عنوان

کیا پایه هستن؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 65 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عععع چ بددد دکترت چی میگه چند ماهته راستی من پاک شدم

عزیزم به سلامتی هیچی میگ طبیعیه الان ک ترشحم صورتی شده ای خدا

وخدایی که به شدت کافی  ست🦋💋کاربر قدیمی هستم یهویی پریدم 😭🤭همون @kitty7300  هستم🤗
الهی😔😔 انشالله زود زود خوب شی عزیزم

مرسی عزیزم امروز همش از صبح تاساعت ۱۲ شب درگیر سنو دادن و دکتر و بهداشت سرم‌ و امپول بودم

وخدایی که به شدت کافی  ست🦋💋کاربر قدیمی هستم یهویی پریدم 😭🤭همون @kitty7300  هستم🤗
مرسی عزیزم امروز همش از صبح تاساعت ۱۲ شب درگیر سنو دادن و دکتر و بهداشت سرم‌ و امپول بودم

خب دکتر چی گفت الان بهتری؟

یه روزی به همه ی اهدافم میرسم.میگی نه؟؟ بشین و نگاه کن
خب دکتر چی گفت الان بهتری؟

والا بچه همه چیزش خوبه خدا روشکر

امپول و سرم و شیاف داد

سردرد شدید دارم فشارمم ک همیشه پایین

والا بچه همه چیزش خوبه خدا روشکر امپول و سرم و شیاف داد سردرد شدید دارم فشارمم ک همیشه پایین

سلام ابجی چطوری

سلام ابجی چطوری

سلام عزیزم مرسی ک احوال می پرسی قربونت

تو خوبی بهترم خدا رو شکر از لحاظ جسمی فقط روحی شوهر اشغالم  برام اعصاب نذاشته خدا لعنتی کنه 

سلام عزیزم مرسی ک احوال می پرسی قربونت تو خوبی بهترم خدا رو شکر از لحاظ جسمی فقط روحی شوهر اشغالم&n ...

من خوبم ممنوون

چراااا مگ چیکار میکنه ای بابا☹☹

من خوبم ممنوون چراااا مگ چیکار میکنه ای بابا☹☹

یه سره پسره رو مخم خدا بکشمش ک از سال ۹۵ دیدنم کرده 

الهی بمیرم ناراحت نباش ابجی 

خدا نکنه

مامانم چند روز امده کمکم نمیذاره دست ب سیاه سفید بزنم 

اقای اشغال هی میریزه بهم ب جا کمک داد

بعد بهش میگم کمک مامانم بده الکی میگه باشه پاشده رفته بیرون الکی میگه گوشیم خرابه میخوا درستش کنم رفته بیرون بعد ۱ ساعت زنگ زدم بهش میگ زنگ بهم نزن تو گوشی فروشی ام

بعد گوشی خاموش کرده و نیومده تا ۲ ساعت قبلا اینقدر خیانت کرده دروغ گفته که اندازه سر سوزن بهش اعتماد ندارم ارزوم مرگشه