2777
2789
عنوان

بیاین بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 206 پست
مریما حس میکنم خیلی خانومن یا حد اقل دوست دارن خودشونو اینجوری نشون بدن

خانومن😁. مادر من که اینطوره

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

معصومه چی؟

معصومه ها من دیدم عصبی بودن 😑

گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او‌ را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و‌ بزدل اش می کِشی، او‌ با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر ‌متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدم‌ها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️ 
😂😂😂😂😂😂هست یا ن؟ 

به شدت مهربونه . دلش نمی یاد به یه نفر برای هرکاری یا چیزی که ازش میخوان داشته باشع و بگه نه 

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️
چرا داداش من کاری نیس  . گشاده😑😂😂. باید حتما بهش هی بگی تا انجام بده کاریو. ولی کارای خودشو ...

😂😂😂😂 اینا واسه زناشون انقد کاری میشن بیا و ببین

شبنم از قبیله باران سابق هستم 
چرا داداش من کاری نیس  . گشاده😑😂😂. باید حتما بهش هی بگی تا انجام بده کاریو. ولی کارای خودشو ...

شمارش رد کن بیاد تا ی صحبت های خصوصی باهاش بکنم 😂

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..
😂😂😂😂 اینا واسه زناشون انقد کاری میشن بیا و ببین

مامانمم میگه وقتی زن گرفتی میام بالا میبینم وااای حسن داره ظرف میشوره حالا اینجا بشقاب میوه اتو من باید از اتاقت بیارم بیرون😂😂😂😂😂

به شدت مهربونه . دلش نمی یاد به یه نفر برای هرکاری یا چیزی که ازش میخوان داشته باشع و بگه نه 

خدا حفظش کنه😍🌹

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..
شمارش رد کن بیاد تا ی صحبت های خصوصی باهاش بکنم 😂

جووون جووون تو فقط صحبت کن باهاش 😂😂😂😍😍😍. چش رنگیه 😂😁اونم 

جووون جووون تو فقط صحبت کن باهاش 😂😂😂😍😍😍. چش رنگیه 😂😁اونم 

خاهر شوهر بازی در نیاریا😂

شما چرا اسماتون بهم نمیاد حسن یه پسر بچه کچل دهه شصتی میاد حلو چشم اونوقت نیلوفر قرتی با ناز و ادا

شبنم از قبیله باران سابق هستم 

مریم ها بعضیاشون خیلی پرافاده و لوسن

گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او‌ را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و‌ بزدل اش می کِشی، او‌ با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر ‌متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدم‌ها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️ 
خاهر شوهر بازی در نیاریا😂

خواهرشوهر بازی دربیارم حسن کشتم😑😂😂😂

هانیه ها چه جورین؟

مالـفیسـنت :                                     Maleficent یا مـالفیسِـنت ؛ ملکه قلمرو جادویی مـوزر || یک پری جوان با دو بال بزرگ وزیـبا💫            "اِستِفان ، جوانک روستایی جاه طلبی که درجنگلی در دور دست ها، مالفیسنت را می یابد و به او کمک می کند ... و این ، آغاز یک رابطه احساسی میان یک پری و انســـان می شود؛  غافل از آنکه، استفان ،در اندیشه رسیدن به تاج وتخت پادشاهی بود. که شرط آن ،بال های زیبای مالفیسنت بود (زیرا شاه مالفیسنت را بسیار قدرتمند میدانست و به دنبال نابودی او بود ...)                        شب هنگام ، مالفیسنت ، استفان را دید ؛ با خوشحالی به سمتش پرید ، بال هــایش را بست و سرش را بر شانه ی او گذاشـت و لبخند زنان به خواب رفــت.                     سحرگاه چشمانش را باز کرد ، استفان را ندید ؛ خواست دنبالش بگردد ، امـا زمین خورد ؛ بالــــهایش نبود ... استفان بالهایش را بریده بود ... وآن روز تبدیل شد به پری شرور ... او شرور نبود ... انسانها او را مالیفسنت کردند.. " اگه دوست داشتید حرفی بهم بگید، اینجا بنویسید7090