شما مرد غیرتی دوست دارید؟ اصلا مردتون رو لباس پوشیدنتون یا هرچی غیرت به خرج میده خوشتون میاد؟
بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!
شوهرمن میگه شما با ی شلوارکم راه بری من ازت ایراد نمیکیرم،ولی نه تو این خراب شده، چون اینجا چادر هم سر کنی بازم چششون دنبال زناست، میگه جوری بپوش ک راحت باشی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من شوهرم کلا زیاد دقت نمیکنه بعضی وقتا یه لباس و چند بار پیشش پوشیدم اصلا متوجه نشده بعد یدفه میگه اینو چرا پوشیدی خب هیچی نپوش بهتر از اینه😐😐😐بعدم باز میپوشم متوجه نمیشع😂😂
کفری میشم از رفتارای غیرتی مگه ما اسباب بازی و وسیله مردا هستیم؟ خودمون عقل نداریم؟
ن ربطی ب این موضوع نداره حس اهمیت دادن...منم ب بچم ک روش مالکیت دارم نسبی مهمه برام پس رفتارشم برام مهمه و اینکه چون دوسش دارم.خب همسرمم این حس رو داره برامن و من لذت میبرم