2777
2789
چقدر باید تو نوبت باشی .چقدر مراحلش زمانی هست ؟مثلا اگه ما یک ماه بیاییم تهران خونه اجاره کنیم کارای ...

کلا از اول پریودی تا حدود ۱۴،۱۵ روز بعد انتقالت انجام میشه .یک ماه کمتر پروسه اش. کدوم شهری؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی خداهست هرکی هرچیزی میخواد بگه فقط به دست اونه.برات دعا میکنم خدابهت نی نی تپلو بده برای منم دعا ...

الهی امین ومنم با دل شکسته برات دعا می کنم انشالله خدای بزرگ نیم نگاهی بهمون بندازه

الهی امین ومنم با دل شکسته برات دعا می کنم انشالله خدای بزرگ نیم نگاهی بهمون بندازه

الهی امین گلم نگران نباش منو ببین شش هفت ساله شوهرم میگفت نه .الان گاهی میگه اقدام کنیم باز پشیمون میشه چیکار میشه کرد مگر خدا به دلش بندازه

الهی امین گلم نگران نباش منو ببین شش هفت ساله شوهرم میگفت نه .الان گاهی میگه اقدام کنیم باز پشیمون م ...

ما هم سالهای اول جلو گیری کردیم در صورتیکه اگر این کار نکرده بودیم شاید زودتر می‌فهمیدم مشکل داریم و می‌تونستیم برای درمانی اقدام کنیم

ما هم سالهای اول جلو گیری کردیم در صورتیکه اگر این کار نکرده بودیم شاید زودتر می‌فهمیدم مشکل داریم و ...

درسته ولی من سپردم دست خودش وقتی هیچ راهی نداریم و قبول نکرد فقط بحث میکردیم وزندگیمون خراب میشد😔😔😔سپردم دست خودش کاری ازم برنمیاد

نه تهران نیستم ولی شهرمون مرکز ناباروری نداره مجبورم برای درمان یا بیام تهران یا یزد 

اصفهانم مرکز ناباروریش خوبه.دکتر کلانتری.البته خیلی دیر نوبت میده.دکترشهناز فشارکی هم خوبه.بنظرم تهران بری شاید راحتتر نوبت بدن.موفق باشی عزیزم