2777
2789
۲۹ اسفند ۷۹

۱۹ سال و ۸ ماه و ۶ روزته 

هنوز ۲۰ سالت پر نشده 

۱۹ سال کامل داری

همون ۱۹ سالته🙂

❌🚨از یکم دی ماه برای اعتراض به وضعیت سایت نه تاپیک میزنیم نه پست میزاریم🚨❌ ...  A New Me    Coming Soon     Loading...  ۲۰%                                          عضو اکیپ علمی تخیلی💫             خدایاشکرت💕    i can🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۴ سال یبار تولدم میشه..ینی ۳۰ اسفند

وا 😐

چــــرا 

اولین بار شنیدم 

من یه دختر دهه هشتادیم 👱رژ عاشقشم❤ لواشک دیوونشم 😜پاستیل وای نگوو😋 لاک روانیشم 💅💄شیطونی و دیوونه بازی به طور مداوم 😉 حسودی فقط نسبت به کسی که برام باارزشه  😊💖                         منمو دنیای دخترونم 👱💋💄👡                               منمو عروسکام 👯 منمو شیطونیام 😝🤗 منمو ناز کردنام 😊💞                                                           منمو این احساسات دخترونم که درکش واسه خیلی ها سخته 💕💕
۴ سال یبار تولدم میشه..ینی ۳۰ اسفند

خب هر سال 30 اسفند دیگه 

من یه دختر دهه هشتادیم 👱رژ عاشقشم❤ لواشک دیوونشم 😜پاستیل وای نگوو😋 لاک روانیشم 💅💄شیطونی و دیوونه بازی به طور مداوم 😉 حسودی فقط نسبت به کسی که برام باارزشه  😊💖                         منمو دنیای دخترونم 👱💋💄👡                               منمو عروسکام 👯 منمو شیطونیام 😝🤗 منمو ناز کردنام 😊💞                                                           منمو این احساسات دخترونم که درکش واسه خیلی ها سخته 💕💕
درسته

😕

الان ۱۹ سالمه و اسفند ۲۰ ساله میشم تازه..درسته؟

درسته 

۲۹ اسفند ۲۰ سالت کامل میشه و میشی ۲۰ سال

الان ۱۹ ای🙂

❌🚨از یکم دی ماه برای اعتراض به وضعیت سایت نه تاپیک میزنیم نه پست میزاریم🚨❌ ...  A New Me    Coming Soon     Loading...  ۲۰%                                          عضو اکیپ علمی تخیلی💫             خدایاشکرت💕    i can🕊
مرسی عزیزم 

خواهش میکنم☺️