2777
2789
نظرم اینه اول خودمون به خودمون رحم کنیم.هر بار مردی دیدیم از خانمش قسنگ تره نگیم وای چرا.یا دیدیم خا ...

دقیقا 

خشونت علیه زنان 

بیشتر از طرف خود زنا بهم وارد میشه 

اینقدر کسایی هستند خودشون بی ارزش میکنن 

و ملاک خوبی رو زیبایی و.. میبینن 

و ب بقیه هم سرایت میدن

میشه برای برآورده شدن حاجت ی صلوات بفرستی😞 حاجت م سرنوشت زندگیمه 🌴دلت شاد😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من گفتم دینم نگفتم مردم

خب منم منظورم این بود الان چیزی که در جامعه رواج داره کاملا مخالف ارزش و احترام برای خانم ها هست

الان و وضعیت الان جامعه مهمه پس در نتیجه چنین روزی لازم هست

کاربری دوم من هست....  به عقیده من بهتر است آدم تلخکام باشد ولی بداند، تا اینکه خوشحال باشد و فریب‌خورده.( )💪🏃‍♀️🎶
خانمهای ایرانی یه این چیزا فکر کنن پوستشون چروک میشه    

متاسفانه خیلی ها دنبال دفاع از حق خودشون نیستن و البته این لز ناآگاهی مخصوصا وقتی توی جامعه مرد سالار هستیم ‌‌:) 

وقتی انقد به اینترنت دسترسی دارید خب لامصب دوتا سایت و حرف آدم خوبو هم بخون و ببین :)) 

حتی خیلی ها نمیدونن این روز وجود داره و متاسفانه کل دنیا تبعیض وجود داره  حتی نمونه های خیلی زی ...

دنیا خیلی سریع در حال تغییر هست 

تو ایران سرعت تغییر اندک اما من روند تغییر و تو اطرافیانم دارم میبینم 

از بین بردن خشونت علیه زنان در گرو بالا بردن دانش زنان و مردان جامعه هست ترقی شغلی و تحصیلی یه گام بلند برای تحقق زن# =مرد=انسان هست 

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.
اگر فریادشون به گوش کسانی ک باید برسه خیلی هم خوبهههه .. اماااا خب متاسفانه فریادشون یا خفه میشه ...

این روز برای ایرانی ها نیست اصن بهتره بگیم این روز بدرد خانمای ایرانی که به دنبال فلان مارک و فلان بازیگرن ولی به فجر حقوقشون نیستن نمیخوره. 

دقیقا  خشونت علیه زنان  بیشتر از طرف خود زنا بهم وارد میشه  اینقدر کسایی هستند خود ...

خودشون زن شایسته روتو چهره ش میبینن

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا      آرامم کن     همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی 
متاسفانه خیلی ها دنبال دفاع از حق خودشون نیستن و البته این لز ناآگاهی مخصوصا وقتی توی جامعه مرد سالا ...

دوست عزیز مطالعه خیلی مهمه ولی کافی نیست 

در جامعه ای که زنها ارزش خودشون رو به بینی عملی و لب پروتز و ناخن کاشت میدونن مسلما شرایط روز به روز بدتر میشه 

برای مبارزه باید قدرت اجتماعی داشت و برای این مسئله باید شاغل بود و  درآمد داشت

مسلما یک زن خانه دار ، نقش خیلی موثری در این مطالبات نمی تونه داشته باشه 

نظرم اینه اول خودمون به خودمون رحم کنیم.هر بار مردی دیدیم از خانمش قسنگ تره نگیم وای چرا.یا دیدیم خا ...

درسته 

از نمونه های سادش اینه که یک خانم از یه سنی به بعد فکرش کلی درگیر خاستگاره یا میگه یکی بیاد منو بگیره خب لامصب مگه تو لباسی :) 

یا میگن این دختر ترشی شده یا ی همچین چیزی 😐😂

که دارن با میوه مقایسه میکنن :/

واقن باید ب دنبال حقمون بریم 

و خشونت یعنی بهش بگیم چی بپوشه چی نپوشه کجا بره کجا نره

نصیحت کردن راه چاه نشون دادن درست وغلط رویاددادن خشونت نیست

بعضی چیزارو خانم درست وغلط رو تشخیص نمیده باید راهنماییش کرد

شاید زن دلش خواست لخت مادر زاد بره خیابون یعنی نباید ی ادم عاقل جلوشو  بگیره

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا      آرامم کن     همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی