2777
2789

برای خوشبویی بدن قبل رابطه یا هرچی چی میزنین به بدنتون؟به جز عطر و ادکلن. مثل لوسیون باشه اینا؟

بعد برای اون منطقه خاص زیر شکم چی؟😂اونجا چی میزنید خیلی خوشبو شه اخه یه بوی خاص خودشومیده خوشم نمیاد. 

از اونام کهاز هرانگشتمده تا هنرشُرشُرمیکنه😍😎😂یه روانشناسبدونمدرک🤦🏻‍♀️😂اهل درس🤓یه اکتیوبه تمام‌معنا😜

😑🙄

ضربان قلبمه . مرحم دردمه . فقط خودی .فقط خودی. فرشته مرگمه. تمام تار وپودمه بود ونبودمه فقط خودی فقط خودی( عاشق آهنگشم😁)          گاهی به آخرین پیراهنم فکر میکنم که مرگ در آن رخ میدهد....     هم آرایش میکنید 😁 هم عمل کردین 😁 هم کامپوزیت و لمینت 😄  همم با اسنپ چت عکس میندازین 🙄😳 مگه چقد زشتین🤔   وقتی عکس یهویی تو فرستادی بدون آرایش میفهمیم چقد خوشگلین  با آرایش که سیب زمینی ام خوشگله😁😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عفونت نداشته باشی و رعایت کنی بو نمیدی

آن لحظه میمیری که صدا کنی مادر اما کسی نباشد که بگوید جانم!مامانم دلتنگ اون صورتی هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده😭از اول دی ماه هیچ تاپیکی نخواهم زد و در هیچ تاپیکی شرکت نخواهم کرد ... به امید رسیدگی به سایـــت 
عفونت نداشته باشی و رعایت کنی بو نمیدی

نمیگم بو میدم کلا از بوی اونجا خوشم نمیاد مخصوصا وقتی ت رش ح داری دیگه یه بویی میگیره

از اونام کهاز هرانگشتمده تا هنرشُرشُرمیکنه😍😎😂یه روانشناسبدونمدرک🤦🏻‍♀️😂اهل درس🤓یه اکتیوبه تمام‌معنا😜
نمیگم بو میدم کلا از بوی اونجا خوشم نمیاد مخصوصا وقتی ت رش ح داری دیگه یه بویی میگیره

دارید خودتونو برای فردا اماده میکنید؟ اینجا دخترای مجردم هستن بخدا زشته

آن لحظه میمیری که صدا کنی مادر اما کسی نباشد که بگوید جانم!مامانم دلتنگ اون صورتی هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده😭از اول دی ماه هیچ تاپیکی نخواهم زد و در هیچ تاپیکی شرکت نخواهم کرد ... به امید رسیدگی به سایـــت 

ژل بانوان لافارر خیلی بوی خوبی میده ولی بیشتر از یک بار در هفته بهتره استفاده نشه و اینکه هر روز لباس زیرت رو عوض کنی و از پدهای روزانه استفاده کنی مشکل بو هم رفع میشه

که خدای من بی حساب روزی میده از جایی ک ن تو فکرم بوده ن تو برنامم🦢🫧 که خدای من قفلای بسته تو ذهنمو با نام"فتاح" خودش باز میکنه✨️💌 که خدای من به تلاشم برکت میده و به اندازه نمیبخشه بلکه با بزرگی خودش میبخشه 💕🌬

یک عدد مرد 😑 خوبه زود خودتونو نشون میدین

چی میگی تو😐من‌دخترم 

زود_قضاوت_نکنیم#  

یه سوال شخصی هم نیمشه کرد اه .

دخترم شما اول شوهر بکن بعد به فکر خوشلویی بدن قبله رابطه باش

الان بگم به شما چه ناراحت میشی😂😂دوس داشتم‌سوال کردم 

دارید خودتونو برای فردا اماده میکنید؟ اینجا دخترای مجردم هستن بخدا زشته

وا چرا اینجوری رفتار میکنین؟😐این‌سایت برای خانوماس ادم سوالش میاد میپرسه بعدشم چه فردایی؟من مجردم 

کلا ادم‌حساسیم خوشم نمیاد از بو گفتم سوال کنم .