2777
2789
عنوان

من چیکار کنم اخه....

120 بازدید | 13 پست

شوهرم هر چیز کوچیک رو بزرگ میکنه و باهام قهر میکنه یا بحث را میندازه این منم که میرم منت کشی تازه یکی دوبار اصلا محل نزاشتم ۳ روز بعد خودش زنگ میزد میگفت من زنی ک بره ۳ روز  ب شوهرش زنگ نزنه رو نمیخوام زن باید زندگی نگه داره گفتم پس مرد باید هر روز دعوا کنه گفتم پس تو چی تو نمیخوای برای زندگیمون کاری بکنی خودتو ثابت کنی.

از دوران دوستی بهش رو دادم هر چی شد من رفتم اولش جلو برا آشتی اینم الان وضع منه

من واقعا حسرت زندگی زنایی میخورم که مرداشون باهاشون خوب رفتار میکنن.....

یه مدت باهاش حرف نزن تا حساب کار دستش بیاد 

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جوری بحث نکن باهاش که راه آشتی بسته بشه ‌..

تو دعواهاتون بگو : من و تو آدمهای بالغ باید باشیم .۲۴ ساعت دیگه حرف میزنیم که آروم شدیم .۲۴ ساعت بعدشم تو آرامش تون ، برو ازش گلایه کن

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

ببین اندفعه گفت نمیخام بگو اره دقیقا حرف من منم مردی که یه بار پا نیاره رو غرورش بخاطر زندگی ش رو نمیخوام 

زندگی دوطرفس تاکی من بیام جلو؟

بگو تا ده سال دیگه تو بیای جلو جبران محبت های من نیمشه این منت نیس گفتم روشن شی.

بگو نمیخوای اوکی نخواه. هرطور مایلی 

محل نزار اوکی میشه 

از اونام کهاز هرانگشتمده تا هنرشُرشُرمیکنه😍😎😂یه روانشناسبدونمدرک🤦🏻‍♀️😂اهل درس🤓یه اکتیوبه تمام‌معنا😜
نمیشه اخه میترسم ازم سرد بشه 

نمیشه اگه اینکارو نکنی کلا عادتش میشه تا ابد 

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام 
خیلی جوشیه

منم قبلا همینجور بودم از بس طرف مقابلم میومد منت کشی دیگه دوس داشتم سر کوچکترین مسئله ای دعوا کنم تا بیاد منت کشی اما بعد یه مدت دیگه دوماه برنگشت از اون به بعد آدم شدم دیگه دعوا نکنم آدم تا چیزی رو ازدست نده قدرش رو نمیدونه