سلام لطفا راهنماییم کنید .. چطوری میتونم هورمون مردونمو کاهش بدم؟ قاعدگیم مشکلی ندارم فقط روی چونم چندتا موی ضخیم در میاد فقط 3 یا 4 تا پراکندس..بعدم یکم جلوی موهام کم شده چیکار کنم هورمونهامو متعادل کنم؟
عزیزم مثلا یک ماه میخوری میبینی سینه هات دردناک شدن خب اولش طبیعه ولی هر موقع دیدین دیگه خییییلی سین ...
من پری هام نا منظمه و تنبلی دارم. الان دو شبه رازیانه و زعفران دم میکنم میخورم که پری بیاد.۲۵ ام موعدم بود.البته دکتر قرص پروژسترون هم داده که از دیشب شبی دوتا میخورم.واسه گرم شدن رحم خوب نیست؟آخه تو اقدامم
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
من پری هام نا منظمه و تنبلی دارم. الان دو شبه رازیانه و زعفران دم میکنم میخورم که پری بیاد.۲۵ ام &nb ...
قرص و با چیزایی گیاهی خوب نیست بخوری...ولی در کل رازیانه با زیره سبز و سیاه وتخم شوید و پودر شیرین بیان به اندازه مساوی مثلا هر کدوم یه قاشق مخلوط کن با نبات آسیاب کن استفاده کن برا قبل بارداری خیییلی عالیه..یا حلوا درست کن یه قاشق از پودرش بریز داخل حلوات بخور خوبه