2777
2789
عنوان

کاهش هورمونه مردانه در زنان

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 29 پست
فکر نکنم اخه پریودهام منظمه و مشکل پریود ندارم

ربطی نداره گلم...یکی ازعلائمشوداری حتمابروسونویادکتر.

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا روزی یه ایوان دم کنیم بخوریم خوبه؟

عزیزم مثلا یک ماه میخوری میبینی سینه هات دردناک شدن خب اولش طبیعه ولی هر موقع دیدین دیگه خییییلی سینه هاتون پرشده و دردناک باید قطعش کنین 

عزیزم مثلا یک ماه میخوری میبینی سینه هات دردناک شدن خب اولش طبیعه ولی هر موقع دیدین دیگه خییییلی سین ...

من پری هام نا منظمه و تنبلی دارم. الان دو شبه رازیانه و زعفران دم میکنم میخورم که پری بیاد.۲۵ ام  موعدم بود.البته دکتر قرص پروژسترون هم داده که از دیشب شبی دوتا میخورم.واسه گرم شدن رحم خوب نیست؟آخه تو اقدامم 

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
من پری هام نا منظمه و تنبلی دارم. الان دو شبه رازیانه و زعفران دم میکنم میخورم که پری بیاد.۲۵ ام &nb ...

قرص و با چیزایی گیاهی خوب نیست بخوری...ولی در کل رازیانه با زیره سبز و سیاه وتخم شوید و پودر شیرین بیان به اندازه مساوی مثلا هر کدوم یه قاشق مخلوط کن با نبات آسیاب کن استفاده کن برا قبل بارداری خیییلی عالیه..یا حلوا درست کن یه قاشق از پودرش بریز داخل حلوات بخور خوبه

سونو فکر کنم دو سال پیش رفتم خوب بود ولی فکر کنم باز باید برم

اره چون من دکتررفتم واسه بارداری پرسیدجای چونت مونداری 

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت

چرا نمیری دکتر؟

اختلال هورمون خیلی بده ها من یکی از دوستام این مشکلو داشت رفت پیش دکتر شهزاد شریف زاده

الان خیلی بهتر شده خودشم خیلی تعریف میکنه

آدرس و شمارشونم هست تو پیج اینستاشون میتونی برداری

https://www.instagram.com/dr_shahzadsharifzadeh/