2777
2789
عنوان

چرا نميتونم يه پسر خوب پيدا كنم

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 38 پست
یه سر برو مشاوره . مشاور میتونه کمکت کنه البته بگم که خودم هم مثل خودتممم 🥰🥰🥰🥰

چه كمكي؟قراره بگه تو اجتماع اينا باش ديده بشي متاسفانه خانواده ما اصلا اهل رفت امد اينا نيس

من خودم ترم اخر روانشناسي ام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین قانون جذب میگه تا زمانی که همین حرفارو به زبون میاری تا زمانیکه اینطور فکر میکنی هیچکس نمیاد، 

تا زمانیکه عاشق خودت نباشی کسی نمیاد که عاشق تو باشه، 

پس راه حل اینه دیگه هیچوقت اینجور نگی اگه کسی هم گفت تایید نکنی، اینطور فک  نکنی، عاشق خودت باشی هر روز بگو من دوس داشتنی ام جلوی اینه

منم همین مشکل رو دارم 27 سالمه. 

تاپیکتو خوندم😐تومنی با من توئم

حسادت یعنی سم بخوری و منتظر باشی طرفت بمیره.غبطه یعنی ذره ذره آب شی و کسی نفهمه و به کسی آسیب نرسه .اما خدایا ازت میخوام کمکم کنی  تا نه حسادت کنم نه غبطه بخورم و نه مقایسه کنم زندگیمو با کسی به جاش بصیرت و هوش و توان و کمک بده تا بتونم مدیریت کنم.خدایا آدم بدخواهو از طمع به زندگیم منصرف کن و هدایتش کن چون خودت شاهدی واسه کسی بد نخواستم .خدایا به منی که حداقل اینارو میفهمم(حالا بماند عمل کنم ...تازه شروع کردم... دیر فهمیدم..) میشه کمک کنی؟میشه یه کم دل غصه دارمو شاد کنی هیجان برا ادامه پیدا کنم .من که اونقدر ایمانم بالا نیست  که با امید خالص هیجان پیدا کنم،خاطرات و زخما و اشتباهاتمم هست عمر و جوانی  و سلامتی رفته هم هست .خدایا من به هر خیری که به سمتم بفرستی محتاجم...خدایا هرکی اینو خوند به آرزوهاش برسونش و به خاطر خوبی دوستم به من هم کمک کنhttps://harfeto.timefriend.net/16283464688873
تاپیکتو خوندم😐تومنی با من توئم

نمیدونم والا. دختر فامیلمون 18 ساله. قشنگ هم نیست. پدره قمار باز مادره تو زمین کشاورزی کار می کنه. جاهاز شم اینو اون دارن می‌خرن. دختره چاق. خدایا منو ببخش نمی خوام مسخره کنم. 

شوهرش خونه. ماشین زندگی کار خوب. 

😑😑😑😑😑

ولی باحجاب. دختر خوبیه. اهل دوست پسر نیست. 

منم الان٢٢سالمه هيچ خواستگار ندارم حتي يه دوست پسر خوب

من 27 سالمه. 

اصن پسری نیومد سمتم 

کلا دو تا خاستگار داشتم. یکیش همسایه بود. یکی دیگه تو پروژه کاری بودم اومد. 

هیچ کدوم منو نپسندیدن رفتن. البته یکیش اختلاف فرهنگی داشتیم. یکی دیگه خانواده نمیخوردن. 

الان ازدواج كردين؟

نه بابا. 

تو خونه ام. 

کارم مترجمی زبانه. تو خونه کار می کنم. خرجم درمیارم. 

بدبختی اینه واسه کار 200 جا رفتم. قبولم نکردن. 

عموم خارجه. گفت بیا پیشم این جا زندگی کن. شاید این کارو کردم.