2777
2789

یه دختر تو فامیل داریم متولد ۱۳۷۲ هست.

چندسال پیش ازدواج کرد با یه پسر سه ساله طلاق گرفت و پسره رو داد به خانواده شوهرش.

الان پسره کلاس اوله. و یاد پسرشم نمیکنه.

خودشم برا خودش عشق و حال و کلاس ارایشگری و ...با یه اقای متاهل که بیشتر از بیست ساله بچه دار نمیشه و مشکلم از آقاهه هست، دوست شد.

اقاهه از فامیلمونه ولی پولدااار

کلی جر و بحث شد زنش  جرو دعوا راه انداخت تا بالاخره با اقاهه کات کرد.

نمیدونم چی شد که سریع صیغه ی  یه مرد ۳۵ ساله که زنش ارایشگر و خوشگل بود و دوتا بچه هم داشت ، شد😎 

این اقاهه لبنیاتی داشت و اینم داخل مغازه فروشندگی میکرد و کارای مغازه و خونه رو میکرده.

بعد از شش ماه خسته شد از اون زندگی و برگشت.

کمتر از دوماهه طلاق گرفته امروز شنیدم عقدشه

با یه  پیرمرد پولدار😶😶😶😶

دختره هم خوشگل نیستا

کوتاهه ولی سرخ و سفیده

تو رو خدا دعا کن  خونه بخریم😍😎

ببخشید بماچه🤔😁

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه ها تروخدا برام گزارش بزنید براتون دعا میکنم😢😢😢😢https://www.ninisite.com/discussion/topic/3778928/خانمامزون-دار-و-طراح-لباس-دارید-تو-اشناهاتوندرامدشون-چجوریهسطح-زندگیشون-خوبه

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا زده جاده خاکی

واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

به ما چه زندیگه خودشه عزیزم

جوری دست نیافتنی باش که همه بخاطر به دست آوردنت بجنگن 😌😌«پرو قرنیه مشکی هه قلدر چهار شونه کشتی گاز میدم زیگ‌زاگی عشقی مونته کریستو جی زی  جیزی اخلاق خاص حرصی قدمو لجباز ارثی نرم بالشتم پشمک صبح شد املت سنگک تعارف ندارم مرسی کک دوست ندارم پپسی مو بلند هیکل تارزان دنبال شرمو داستان لات نیستم ولی هفت خط شهر رو هواست با یه فندک چشا رو به ابراست ته هفت راه چاک من باز رسیدم به یه حال طناز سلامتی هر کسی تنهاست😎😎» من یه بلوچم و به بلوچ بودن خودم افتخار میکنمم ‍‍😌😌😎😜