2777
2789

وویی خوش ب حالت عزیزم فردا زایمانته ب سلامتی ایشالله. کدوم بیمارستان میری؟ چقدر میشه هزینش؟ اختیاری یا اجباری؟ همرو ج بده لطفا ممنون میشم

میشه برای سلامتی دخترکام ی صلوات بفرستی؟ ی کیانا خانم ۳ ساله دارم یه مرسانا خانم ک هنوز تو شیمک مامانیشه.مامان دورتون بگرده خواهرای قشنگم  رب لاتذرنی فردا و انت خیرالوارثین.خدایا ب بزرگیت قسمت میدم قسمت همه منتظرای نینی بکن این حس زیبارو.ربنااغفرلی و لوالدی و للمومنین یوم یقوم الحساب

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلامت باشی. تقریبا ۳۹ هفته و ۴ روز

من کاور یکبار مصرف توالت فرنگی و کاور تخت هم با خودم بردم

شیر خشک نبر. اگه بیمارستان خوب باشه و پرستارها حتما آموزش شیردهی دارن . بعدشم بقول پرستار تا ۳ روز مادر شیر نداره. آغوز داره که کمه. بعد ۳ روز ایشالا پر شیر میشه

من کلا سه تا لازمم شد..طبیعی بودم....دیگه فکر نکنه بیشتر از ده تا لازم بشه....بعدشم سزارینیا سخته هی ...

عزیزم تا چند ساعت اول که تکون نمی خورن روی تخت پلاستیک تعویض پهن هست و نوار هم روی اون گذاشته میشه یعنی زیر مادر بدون شورت 

زندگی را باید زندگی کرد انطور که دلت می گوید ....
عزیزم خود بیمارستان نمیده؟ من بارداری قبلیم کلینیک خودش ساک مادر داد و اینم داخلش بود 

نمیدونم. میبرم میزارم تو ماشین. بعد لیست بدن ببینم چیا بخرم و چیا میدن

من که تا دوماه خونریزی داشتم سزارین بودم

خونریزی چند روز اول منظوره وگرنه لکه بینی تا ۴۰ روز هست تو طبیعی خیلی خیلی زیاده ولی تو سزارین رحم تقریبا تمیز میشه

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
به هر حال بچه تو رحمه .رحمو تیغ میزنن واسه برداشت بچه 😄

خداییش این توجیه ها رو از کجا میارید پس طبیعی که تیغ نمیزنن چرا خون میاد. بعد زایمان مثل پریودی دیواره رحم میریزه و مثل پریودی خونریزی هست

وویی خوش ب حالت عزیزم فردا زایمانته ب سلامتی ایشالله. کدوم بیمارستان میری؟ چقدر میشه هزینش؟ اختیاری ...

من بیمارستان مریم کرج میرم. بچه بریچه

هزینه اش ۵۸۰۰

سلامت باشی😘

تو بیمارستان رو تخت که میگن لباس زیر نمیپوشیم درسته؟؟

بله عزیزم تا از روی تخت بلند نشدی زیرا چند تا میزارن و اگه کثیف شد برات عوضش میکنن

زندگی را باید زندگی کرد انطور که دلت می گوید ....
من کاور یکبار مصرف توالت فرنگی و کاور تخت هم با خودم بردم شیر خشک نبر. اگه بیمارستان خوب باشه و ...

به نظرم پرستارا کمک میکنن. یعنی پیج دکتراشو که دیدم انگار شیردهی اول خودشون کمک میکنن