2737
2734
کف قابلمه رو چرب کن. کاغذ روغنی هم بنداز مثل قالب فر هیچ تفاوتی نداره.شعله پخش کن بذار حتما از دم کن ...

میگم شما دیوارها قابلمت چرب میکنی یا فقط کفشو؟؟؟ببخشید سوالا زیاد شدا🙈

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



2728
چند دقه میزاریش؟؟؟

۴۵ دقیقه بعد با خلال دندون چک کن اگه نچسبیده بهش امادست. البته از سی دقیقه به بعد میتونی چک کنی.من دیگه قلقش اینطوری دستمه ممکنه گاز شما حرارت بیشتری داشته باشه پس از سی دقیقه چک کن. 

2738

برا کیک توستر بهتره .تو قابلمه حتما باید یه فلز بزاری اصلا اب نریزی ۳۰ دقیقه گرم شد بعد کیک بزار روش یعنی دو اون یه تیکه فلز حالا یه قابلمه یا هر چیز فلزی .شعله پخش کن حتما بزار.بعدم دم کنی 

نمی‌دونم دستورت چطوریه. ولی بنظر زیاد میاد واسه سه تا تخم مرغ ۳ لیوان آرد خیلیه

در واقع دو لیوان و نیم😄من رندش کردم گفتم،میگم قبلش لازم‌نیست بزارم یکم قابلمه گرم شه؟؟

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لاغری

eshghbaeentha | 57 ثانیه پیش
2687