2777
2789
عنوان

دیدین گفتم واقعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 75 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زرشک#  

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
خود دولت بودجه 1400 رو روی دلار 17 هزارتومنی بسته  شما چی می گی دوست عزیز یعنی روی دلار دوازده ...

خب ۱۷ هزار خوبه

هرکسی امضامو میخونه از ته دل برای مادر شدنم دعا کنه انشاالله منم یک روز مادر بشم😍⁦❤️⁩

کار به داخل ندارم ولی نمیدونم چطور به حرفهای امریکایی ها هنوز اعتماد دارید 

این همه عهدشکنی بعد میاید میگید بایدن فلان علط میخواد بکنه 

امریکا دروعگو بزرگ همیشه هم دشمن ایران بوده و هست 

لعنت بهشون شوهرم رفت سه تا مرغ متوسط رو به کوچیک خرید شد دویست و هفتاد هزارتومن واقعن متاسفم  ...

اینا همه به خاطر روی کار اومدن دولتیه که چشم امیدش به دروعگوی بزرگ امریکاس ن رونق تولید داخلی 

خب منم همینو میگم حداقل طلا میشه ۸۰۰

ایران به تنهایی از کل قاره ی اروپا ثروتمندتره اما مردم ایران از گرسنگی حتی به خودشونم رحم نمیکنن خود دولت دلارو گرون میکنه تا از این طریق درامد داشته باشه و بتونه کسری بودجه رو جبران کنه. پولایی که معلوم نیس کجاها خرج میکنن و کی کیا پول بودجه رو میخورن،بعد از اینکه بایدن رئیس جمهور شد قیمت دلار و طلا اومد پایین تا اینطوری به مردم القا کنن که اگه با امریکا مذاکره و توافق کنیم به نفع مردمه این سری هم دوباره میان مذاکره میکنن کلی امتیاز به طرفای مقابل میدن اخر سرم یه ادم احمقی مثل ترامپ میاد توافقو پاره میکنه و تحریما رو چندین برابر این وسط فقط مردم ایران ضربه میبینن وگرنه دولتیا که سفرشونو میرن عشق و حالشونو میکنن و حقوقشونو میگیرن خودشون سیرن از حال مردم گرسنه خبر ندارن ،اصلانم از این نمیترسم که با این حرفای سیاسی که زدم نی نی یار تعلیقم کنه چون خرف حق تلخه فقط الکی میگن تو ایران ازادی بیان هست وگرنه دهن باز کنی یا میکشن یا با چوب و چماق میفتن به جونت اراذل اوباش میگن بهت و یا هزار جور بلای دیگه سرت میارن اون همه گفتن احمدی نژاد بد بود حداقل از روحانی که بهتر بود ده سال پیش ۴۵ تومن یارانه داد به مردم باز یه گوشه از مشکلاتشونو حل میکرد الان چی ؟

قیمت همه چی ده برابر شده ارزش پول ایران چقد اومد پایین ولی یارانه همون ۴۵ تومنه تازه منتم میزنن سرمون که دولت با چه سختی پول یارانه رو جور میکنه اگه لازم ندارین از گرفتنش صرف نظر کنین خدا لعنت کنه باعث و بانی این گرونیا رو که جوونام نمیتونن ازدواج کنن اه لعنت

میشه برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستین❤️لطفا لایکم نکنین لایک ندوست😒😒همسرم دنیااااااام........خدایا سایه ی آقاییمو تا همیشه بالا سر من و این زندگی نگه دار... آمین
ایران به تنهایی از کل قاره ی اروپا ثروتمندتره اما مردم ایران از گرسنگی حتی به خودشونم رحم نمیکنن خود ...

بخدا کاش احمدی نژاد بود حرفت خیلی معنا داره

هرکسی امضامو میخونه از ته دل برای مادر شدنم دعا کنه انشاالله منم یک روز مادر بشم😍⁦❤️⁩