2777
2789
عنوان

با این مادرشوهر بی فکر چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا مثل من خونه مامان من کرونا داره میره میاد خونه مامنش انگار کرونا نیس وقتی میخوام برم خونه ماما ...

تازه خواهرشوهرم میگفت بریم به عمو سر بزنیم دلم براش تنگ شده ما که حساس نیستیم اونام نیستن 

عزیزم واقعا این پستا جاش تو تاپیکای گله و اینا نیست😑😬اونسری یکی اومده میگ شوهرم کتکم میزنه یکی پست ...

عزیزم نمدونم شاید درست بگید اما نظرمو گفتم در هر صورت اگه مخالف بودید ببخشید

خدایا شکرت🌹
😄😄😄منم اینطوری خیلی دیدم انقدر رفتن و اومدن تا حالا هم چیزیشون نشده

خخخ دقیقا عمه های شوهرم یکسره با هم بودن شمال ویلا از اول کرونا یک روز خونه نبودن یک ماه رفتن قشم 

انقد رفتن و اومدن اخرم همشون گرفتن ۳ نفر شون اوضاشون وخیمه مامان بزرگش عمش با یکی از بچه هاشون😥😥

😅😅😅 عاشق مادر شوهرتم ... بیشتر مردم که مردن از ازمایش داروها روشون بود کرونا یه مدل سرما خوردگی ...

کاش مادرشوهر منم بی فکر بود گاهی دعوتمون میکرد. چه مادرشوهر باحال و با محبتی. ما که سال تا سال کسی دعوتمون نمیکنه. دلم میخواد به روزم که شد خودم غذا نپزم و برم مهمونی

خخخ دقیقا عمه های شوهرم یکسره با هم بودن شمال ویلا از اول کرونا یک روز خونه نبودن یک ماه رفتن قشم&nb ...

بچهه چند سالشه؟؟

حالا دیگه میکپن تو خونه😐

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
عزیزم نمدونم شاید درست بگید اما نظرمو گفتم در هر صورت اگه مخالف بودید ببخشید

فداتشم منم کلی میگم منظورم فقط به شما نیست

چون خیلیا واقعا منظوری ندارن ولی میگن خب اسی بالاخره ناراحت میشه

وقتی حالت بد بود اما پروفایلتو دپ نکردی یعنی بزرگ شدی ...وقتی دلت گرفته بود ولی بغض نکردی یعنی بزرگ شدی وقتی از تموم دنیا رنجیدی اما با کسی دردودل نکردی یعنی بزرگ‌ شدی و وقتی دیگه از تنها شدن نترسیدی یعنی بزرگ شدی...کاربری از این به بعد برای منه😍
2790
2778
2791
2779
2792