2777
2789
عنوان

حالم بده😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 46 پست
بنظرم رو چیزایی ک دوس داری اتفاق بیفته تمرکز کن ن چیزایی ک دوس نداری.... 

تلاش کردم ولی بعد یه مدت باز ترسام بر میگرده

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍

برعکس عمر طولانی داده بهت خدا امروز

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابااااااا فداتشم اگ بخای ب این فک کنی ک دیگ نمیتونی زندگی کنی بعدشم انرژی منفی نده و باخودت بگو ...

گفتم بالاتر دوساله تر از مرگ خودمو عزیزانمو دارم یه مدت خوب بودم بازم ترسام برگشته فک‌کنم افسردگی هم دارم

دیشب تو خواب یکی از پشت غافلگیرم کرد.با تبر محکم از پشت زد به سرم. کاملا میدونستم که قصد تجاوز داره. تو لحظه مرگ دلم برای همسرم سوخت فقط. با وحشت بیدار شدم با خودم گفتم چرا موقع مرگ اصلا یاد بابا مامانم نیفتادم اونا که برام ارجحترن

از کجا میدونی گلم؟

همیشه برعکسه اینجور خوابا

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
دیشب تو خواب یکی از پشت غافلگیرم کرد.با تبر محکم از پشت زد به سرم. کاملا میدونستم که قصد تجاوز داره. ...

من تو خوابم فکر دخترم بودم تو بیداریم همینطور فقط به اون فکر میکنم دوست دارم بزرگ شدنشو ببینم

ب این فک کن داری تو عزوسی دخترت با ی لباس خیلی شکیل و ی میکاپ خفن میچرخی و همه میگن به به عروس چ ماد ...

ایشالا ک عروسیشو ببینم ۲۰ سالمه ها ولی احساس میکنم روحم اندازه یه زنه ۴۰ ساله هستش از زندگی نا تمیدم

من تو خوابم فکر دخترم بودم تو بیداریم همینطور فقط به اون فکر میکنم دوست دارم بزرگ شدنشو ببینم

مطمئن باش میبینی.همش بخاطر استرس و ناراحتی های زندگیه که اینطوری تو خواب خودشو نشون میده

ول کن آدم مگه زندگی رو برمبنای خواب قرار میده پاشو بابا صدقه بزار دیروز میشه الان ببین چند ماه همون ...

کدوم سوره؟

گفتم بالاتر دوساله تر از مرگ خودمو عزیزانمو دارم یه مدت خوب بودم بازم ترسام برگشته فک‌کنم افسردگی هم ...

قربون دلت برم من ایتجوری ک نمیشه حداقل برو پیش ی مشاور بعد این محدودیتا توزوخدا روحتو ازین زخمی تر نکن از دوروزه دنیا لذت ببر میدونم حق داری میترسی عزیزاتو از دست بدی ولی ب این فک کزدی ک ممکنه با این حجم از غصه خوردنت خدایی نکرده خودت از دست بری؟ اونوخت سر عزیزات ک انقددددددد برات با ارزشن چی میاد؟؟؟؟

مطمئن باش میبینی.همش بخاطر استرس و ناراحتی های زندگیه که اینطوری تو خواب خودشو نشون میده

اره گفتم خودمم دوساله ترس مرگ عزیزانمو و خودمو دارم یه مدت خوب بودم باز ترسم برگشته