2777
2789
عنوان

فكر كنم شيرم تموم شد چكار كنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 23 پست

میاد نگران نباش🙂

بچه هرچی بیشتر مک بزنه بدن بیشتر و زودتر شیر درست میکنه براش...

در عین حال میتونی دمنوش رازیونه،خرما،آبگوشت،حلیم،اَرده و ... بخوری شیرت پرچرب و مقوی تر بشه و البته زیاد.

دوستتون دارم 💕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شیر خشک نمیشه نگران نباش هر جی بچه مک بزنه بیشتر میشه . امیدت رو از دست نده . به خودت برس . لیدی میل بخر بخور . مکمل پرناتال . گوشت کبابی . ماء الشعیر واقعی . نه میوه ای . من واقعا مقاومت کردم و نتیجه گرفتم . حالا اگر در طول روز زه وقتایی حس می کنی کم اوردی فقط ۱ بار ۶۰ سی سی شیر خشک درست کن با قاشق بده بخوره . هم اعصاب شما اروم میشه هم بچه اروم می شه

عزیزم شیر که یه شبه تموم نمیشه.اصلا استرس نداشته باش،چون هیچ چیزی به اندازه استرس شیر را کم نمیکنه.من خودم بچه شیرخوار دارم،غذا های مقوی بخور،بدن و سینه هات را با روغن زیتون هفته ای چندبار ماساژ بده،واز همه مهمتر بادکش سینه انجام بده خییییلی موثره

حرف های خاله زنکی رو هم گوش نکن .مادر شوهر من تا بچه نمی خوابید می گفت گشنشه نمی خوابه . اولین روزی که قرار شد بهش غذای کمکی بدم انگار عروسی مادر شوهرم بود . چپ می رفت راست میومد می گفتم نوه عزیرم تا حالا گشنه موندی بعد از این می خوای سیر بشی . خیلی ناراحت شدن وکلی گریه کردم . ولی واقعا عاشق شیر دادن به بچه ام بودم و تسلیم نشدم . بعضی ها احمقند فکر می کنن شیر به سایز سینه مربوطه