2777
2789

این افکار پوسیده از کجا اومده؟ چرا نباید باباهامون بفهمن؟ مگه گناهی کردیم؟ چرا مادر هامون همچین چیزی و تو سرمون فرو کردن ؟ امروز با حال بد هر کاری که بابام گفت انجام دادم از نردبون بالا رفتن بگیر تا ظرف شستن 😶 بیاین به دخترامون یاد بدیم که این چیز بدی نیست به پسرامون باد بدیم این که وقتی میبینی و متوجه میشی یه دختر حال خوبی نداره مسخرش نکن و کمکش کن بسه واقعا 

دوستان میدونم خانم های با شخصیتی در تاپیک حضور پیدا میکنن پس لطفاً محترمانه نظرتونو بگید عزیزان ❤️

سلام دوست جآنم حالا که داری این متن و می‌خونی میشه واسه این که زود به کسی از ته دل دوستش دارم برسم یه صلوات مهمونم کنی ؟ ✨ ❤️

منم پریود میشم بابام برام نوار بهداشتی میخره 

میزاره اتاقم 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظری.ندارم#  

مرسی عزیزم😂❤️

سلام دوست جآنم حالا که داری این متن و می‌خونی میشه واسه این که زود به کسی از ته دل دوستش دارم برسم یه صلوات مهمونم کنی ؟ ✨ ❤️
حالا من کاری به حجب و حیا و این افکار ندارم.اما چ لزومی داره پدر و دوسپسر داداش بدونن پریودی   ...

لازم نیست هر موقع پریود شدیم بهشون بگیم که وقتی کار های سنگین از ما میخواد میتونیم بگیم

کاملا باهات موافقم...

واقعا چرا باید پنهون کرد؟من از اون دسته دخترام که واقعا دل درد میگیرم و بیحال میشم و اصلاااا هم واسم مهم نیست بابام بدونه یا نه!خب قطعا زن داره و متوجه این وضعیت هست!

بسه دیگه قایم کردن مسائل پیش و پا افتاده  

‹ نگو روزای خوش دوره، همینجوری نمی‌مونه. :) ›  ⌝برای خودت زندگی کن، برای خودت بمیر. دیگران، دیگرانند! هر چقدر نزدیک و عزیز باشند، روزی نشانت می‌دهند که دیگرانند! ⌞ ⧼تلخ باش اما خودت باش؛ این صداقت بهتر است!⧽ ‹ ای تو امانِ هر بلا، ما همه در امان تو. ˘˘ › «به خیلی ها گوش کنید،با چند نفر صحبت کنید» [ فرشته نجات خودت باش.!✨🧚‍♀ ] [•••زندگی بدون رویا مثل پرنده ای با بال شکسته است، نمی تواند پرواز کند•••] [𝒍𝒂𝒖𝒈𝒉 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝒎𝒂𝒏𝒚 𝒃𝒖𝒕 𝒅𝒐𝒏'𝒕 𝒕𝒓𝒖𝒔𝒕 𝒂𝒏𝒚 !🖤] 
منم پریود میشم بابام برام نوار بهداشتی میخره  میزاره اتاقم

قدر بدون عزیزم

اره دیگه منم همیشه دلم برای خودمون مبسوزه😢مثلا حتی  یکی میگفت تو ماه رمضان هم سحری بیدار میشدم که نفهمن😐ولی جالبیش اینجاست اقایون خیلی راحت درمورد هرمسئله ای پیش خودشون حرف میزنن و اصلا افتخارم داره براشون

لطفا یه صلوات برای حاجتم بفرستید💖
من مستقیم نمیگم ولی میگم دلم درد میکنه دیگه خودش میفهمه  تازه به مامانم میگه براش چایی نبات بب ...

😂😂😂😍😍

من خودم پریود بودم نامزدم گفت بیا بریم بیرون گفتم درد دارم پریودم اونم کلا رفتارش عوض شد رفت مسکن خرید اب گرم گذاشت زیر دلم پیش دراز کشید و بغلم کرد بابامم دیگه فهمید همه کارای خونرو خودش کرد 

میدونی یه مرحله هست بالاتر از تلاش کردن بهش میگن رها کردن، یه جایی تنها چاره ایی که برات میمونه رها کردنه.😉