2777
2789
عنوان

بازی جمله سازی با تگ کردن😊

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 65 پست
@نبود_با_این_اسم

خب یه چیز دیگه انتخاب کن

ازاول دی ماه نه تاپیک میزنم نه پستی میذارم تازمانیکه سایت درست شه                                                تو خوب باش نزار خوبا تموم شن...
@آر   @ه   @منم   @هستم    

@خداروشکر  

اقاا هستم عزیزم عزیزم نکن   یاگلم افتاااد؟(واسه خودتون گفتم تا نگید ا وا نمیدونستم اقاایید)خیال خنده های تو/شدآرزوی هرشبم/به چشم های تو قسم/که جان رسیده برلبم/خزان شدو نیامدی/عزیز لحظه های من/اگر ندیدمت تورا/تو گریه کن برای من/ ای عشق/ تمام حسرت هنوزم/دلیل آه سینه سوزم...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

@کنترل_هوشمند_لوازم_خانه_پروژه_الکترونیک_اندروید_میکروکنترلر_Android_ARM_AVR  

اقاا هستم عزیزم عزیزم نکن   یاگلم افتاااد؟(واسه خودتون گفتم تا نگید ا وا نمیدونستم اقاایید)خیال خنده های تو/شدآرزوی هرشبم/به چشم های تو قسم/که جان رسیده برلبم/خزان شدو نیامدی/عزیز لحظه های من/اگر ندیدمت تورا/تو گریه کن برای من/ ای عشق/ تمام حسرت هنوزم/دلیل آه سینه سوزم...

@سلطان_قطع_کاربری  @کجایی  @دقیقا‍  @کجایی  

ازاول دی ماه نه تاپیک میزنم نه پستی میذارم تازمانیکه سایت درست شه                                                تو خوب باش نزار خوبا تموم شن...

@سرجدت_نترکونم  دیگه#   @خانوم  @تگ  @نمی  ‍  @کنم    

@سلطان_قطع_کاربری     @کجایی     @دقیقا ‍   @کجایی   &n ...

@باشه @برو @خدا @به @همراه

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز