2777
2789
شدنش میشه! بازم بدرفتاری میکنه و بازهم اعتمادت میره!
نکن خواهر من! تجربه را تجربه کردن خطاس!
((مزاحمان جنسی ماسک زشتی برچهره ندارند. آنها زرهی از اعتماد بر تن دارند)). به کودکان اموزش درست بدهیم.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=639547&PageNumber=2

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سارا جون سلام

خداوکیلی من موندم که تو چرا تحمل میکنی عزیزم...........من یه بار برات پست گذاشتم تو یه تاپیکی ولی فکر کنم نخوندیش

میدونی خانوما که تو ایران هستن و همسرشون باهاشون خیی کمتر از همسر شما بدرفتاری میکنه....حسرت امثال تو رو میخورن که ایران نیستید و میتونید هرموقع خواستید با به دست آوردن همه حقوقتون جدا بشید...........

ولی انگار زن ایرانی اگه خارج از کشورم باشه بازم کتک میخوره و جدا نمیشه.........................................

ببخش گلم اگه رک گفتم..............خیلی برات غصه خوردم اون بار که تعریف کردی ..........
دور از این هیـــــاهو
دلــــــم کـــویـــر می خواهد
و تنهــایی و سکوت
و آغوش ِ سرد ِ شبی که آتشم را فرو نشاند...
عزیزم..............من فکر کردم رفتی

ببین گلم .............بابای خوبیه برای بچه ات؟؟؟؟؟اصلا" این حرفت از اساس اشتباهه

بابای خوب مادر بچه شو کتک نمیزنه تا جایی که کارش به بیمارستان بکشه.....اونم نه یه بار....بارها.........

میدونی تمام این صحنه های پر از خشونت تو پس زمینه ذهن بچه ات میمونه و اونودچار مشکلات روحی میکنه؟؟

خودتو گول نزن لطفا"..........آدمی که درصورت مخالفت با حرفش با خشونت جواب طرفشو بده . و این رویه همیشگیش
باشه...........بعدا" که بچه اتم بزرگ بشه با اونم همین برخوردو میکنه........اونم کتک خواهد زد...مطمئن باش

تازه همین برخوردا و خشونتشو بچه ات هرچی بزرگتر بشه بیشتر و بیشتر میفهمه......دچار احساس عدم امنیت عاطفی و روانی میشه..........

تو اگه واقعا" بچه تو دوست داری باید به خاطر بچه ات این زندگی رو تموم کنی

خودت هم خوب میدونی که این حرفاش و غلط کردناش ......فقط به دیل برگردوندن توئه........یه مدتم بتونه فیلم بازی کنه ولی دوباره شروع خواهد کرد
دور از این هیـــــاهو
و تنهــایی و سکوت
عزیزم هدف از ازدواج و زندگی......داشتن آرامشه.........تو تو این زندگی نه خودت و نه بچه ات آرامش نداشتی و نخواهی داشت.

تردیدو از دلت دور کن و از اینهمه امکانات و موقعیتی که در اختیارته و خیلیا اینجا حسرت یه ذره شو میخورن استفاده کن و یه زندگی جدید و سالم برای خودت و بچه ات بساز.........

موفق باشی
دور از این هیـــــاهو
و تنهــایی و سکوت
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز