2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرت فردا شوهرم میاد دنبالم بریم سر خونه و زندگیمون  آخه دوماهه خونه بابام هستم

فردا شاید نه ولی احساس میکنم دلش واست انگ شده و به زودی زندگیتونو جمع میکنه

دنیا هنوزم قشنگیاشو داره...😊
فردا شاید نه ولی احساس میکنم دلش واست انگ شده و به زودی زندگیتونو جمع میکنه

منم بگو کی میادخواستگاریم

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
نه قبول نمیشی 🙈

چرا منونمیگی😢من کی عقد میکنم؟دوستی یا سنتی؟شغلش چیه؟عاشق هم میشیم؟

خدایِ قشنگم عاشقتم💜.الهی هممون خوشبخت و عاقبت بخیر بشیم الهی آمیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن❤
چرا منونمیگی😢من کی عقد میکنم؟دوستی یا سنتی؟شغلش چیه؟عاشق هم میشیم؟

یکم طول میکشه تا اونی که دلخواهته بیاد ولی همونیه که شرایطتو داره و میتونه خوشبختت کنه

طول میکشه.

چ زمانی حس میکنی؟فرداقراره باهم راجبش حرف بزنیم ک کی میشه

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
یکم طول میکشه تا اونی که دلخواهته بیاد ولی همونیه که شرایطتو داره و میتونه خوشبختت کنه

عززم اصلا نفهمیدم منظورت چیه!

خدایِ قشنگم عاشقتم💜.الهی هممون خوشبخت و عاقبت بخیر بشیم الهی آمیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن❤
چ زمانی حس میکنی؟فرداقراره باهم راجبش حرف بزنیم ک کی میشه

تا شرایطشو فراهم کنه واسه شروع زندگی طول میکشه اگه واقعا دوستش داری دلسرد نشو

من حسمو میگم ها یوقتم دیدی اینجور نشد تو کار خودتو بکن