2777
2789
کدوم دکتر رفتی؟  ازش راضی هستی؟

من دکتر غدد میرم . راضیم خدایی . مشکل من از غده تیروئده . تهرانه دکترم . کدوم شهری عزیز 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
ربطی نداره عزیزم این روغن خواص درمانی داره ولی اون چربی خود موهاشه

میدونم عزیزم منم موهام چربه 

موهای چرب باید حواسشون جمع باشه وگرنه بدتر ریزش میگیرن

انتی ناتالیسم(ضدتولید مثل)زندگی زیباست شیرینه بی بچههههه .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه میگم موهام چربی فوق العاده  بهش روغن بزنم

آخه ربطی نداره که

این روغن ها خواص درمانی داره

رویای مرگ شاید بهانه ایست،برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی...........                                                              زیرِ چشمِ یه👈 اسفندی👉 یه سطلِ آشغال هست،،،،،از چِشش که بیفتی خودت باید ساعت ۹ بری دمِ در...........                                                                                             «یه روانشناسِ بدون مدرک...............»                                                                                                                                                   🌨️⁩اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
من دکتر غدد میرم . راضیم خدایی . مشکل من از غده تیروئده . تهرانه دکترم . کدوم شهری عزیز 

ببین البته یه بار به دکتر رفتم گفت ارثیه

ولی من اصلا نمیتونم باور کنم

خیلی ریخته دیگه

موهات خیلی ریخته بود؟ دکترا کجایی تهرانه؟

دکترم توی مطهری خیابان فجره مطبش . دکتر بیگی 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
ببین البته یه بار به دکتر رفتم گفت ارثیه ولی من اصلا نمیتونم باور کنم خیلی ریخته دیگه

این لینک ادرس و مشخصاتشه . من راضی بودم . برو شاید بتونه کمک کنه . 

https://doctoreto.com/doctor/tehran/dr-manucher-mohammad-beygi/دکتر-منوچهر-محمد-بیگی

موهات خیلی ریخته بود؟ دکترا کجایی تهرانه؟

من موهام خیلی کم پشت و نازکه . مثل موهای یه بچه . بلند نمیشه و شدیدا خشک بود . دکتر هرجا رفتم فایده نداشت . برای تیروئیدم بود متاسفانه .این دکتر ریشه ای مشکلم رو داره حل میکنه .

ایشالله برای شما هم حل شه عزیزم.

من موهام خیلی کم پشت و نازکه . مثل موهای یه بچه . بلند نمیشه و شدیدا خشک بود . دکتر هرجا رفتم فایده ...

مرسی قربونت برم

منم دقیقا مثل تو فقط فوق العاده چربه 

انقدری که الان میرم حموم یک ساعت دیگه انگار یه ماهه حموم نرفتم

مرسی قربونت برم منم دقیقا مثل تو فقط فوق العاده چربه  انقدری که الان میرم حموم یک ساعت دیگه ا ...

داستانی داریما  . حیف 😶